Valaki van még rajtam kívül aki nem várja febr.10. -e körülre?
Én holnapra nem várom.
Épphogy érzek némi hasfájást, pár csepp barnás folyásom volt ma, ezen kívül semmi.
Néhány "tünetem" van, ami biztató, az előző terhességem alapján, reménykedem!
Már nagyon várom, hogy írjon, aki tesztelt!
Én még nem tudom, mikor fogok.
Na Lányok!
Hogy vagytok???
Nekem holnap nem kellene hogy megjöjjön. De úgy félek hogy esetleg mégis beköszönt aminek nem kéne...
Se hasfájás, se cicifájás semmit nem érzek. De egyébként semmi terhességre utaló jelem sincs... Úgy értem amikor a kisfiammal voltam terhes akkor már a 4. héten a kávé illatától összehánytam magam, és akkor görcsölt is a hasam.
A hőgörbém nem megy felfelé, úgyhogy emiatt kicsit elkeseredtem, dehát ez van.
Ti hogy vagytok? Drukkolok ám mindenkinek!
hát csajok.én ugye hétfőre nem várom,de mivel már 4-5 napja görcsölgetek igy ma csináltam egy teszte,és hát negatív :( viszont most meg elkezdtek szúrni a melleim.lehet mensi elöjel lesz.annó mikor a fiammal voltam terhes akkor a mellem fájt vele csak.mikor próbálkoztunk akkor mensi elött 2 nappal mindig fájt,de akkor nem múlt meg ugye nem is jött meg.de mióta szültem ez nem volt megfigyelhető.igaz mióta nem szedek gyógyszert azóta elég kusza nálam minden.ugyhogy,valószínű megvárom a hétfőt,és majd akkor tesztelek,vagy kedden.egyébként a hőm sem moccan,se lejebb se följebb már 3. napja. :(
szorítok mindenkinek.remélem sorra írtok a "+" tesztekkel.
Csacsi44!
sajnálom, de ne keseredj!
Talán még korai volt a teszt. Majd ismételj.
Hú kérdező, izgulok ám érted így ismeretlenül is!
Engem most lehet kinevettek, de állandóan ellenőrizgetem magam hogy milyen a bugyim... Tiszta lökött vagyok :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!