Van aki 15. -e körülre nem várja?
Te is rólam :)
Beigazolódik amit mondtam. Nekem nem szabad másnak nemtetsző dolgot mondani, de te engem kioktathatsz. Igen, ez is mutat valamit :) nálad az örök igazság!
Én is pont 15-re nem várom, tesztelni előtte fogok egy-két nappal, még nem döntöttem el pontosan. Talán most jobban bírom a várakozást, mint egyébként, lehet a karácsonyi hangulat miatt:-))
Kérdés: ha most nektek poz. lesz a teszt, akkor megmondjátok a párotoknak, vagy vártok vele karácsonyig?
Hááát ha kibírom az lesz a fa alatt,de nembiztos hogy kibírom:))))nem tudom,én reménykedek nagyon!És kívánom a legjobbakat nektek is.
Azért jelezzük a jövőhéten h kivel mi van???
Ha pozitívat tesztelnék,biztos rögtön elmondanám a páromnak,egyrészt nem bírnám magamban tartani,meg nem akarnék neki hazudni,ha kérdezné megjötte-e. Viszont a tágabb családnak szép kis meglepi lenne (:
Ti mióta próbálkoztok?
Nálunk ez az 5. próbálkozós hónap,amúgy tüneteket mindig vélek felfedezni magamon,úgyhogy már nem adok a jelekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!