Van aki 15. -e körülre nem várja?
Én 14.re nem várom.Tegnap volt egy csepp rózsaszín pecsételésem. Remélem vehetem jó hírnek, bár ma negativat teszteltem. Viszont szúrkál a hasam meg a 2 petefészkem is.Pár nap múlva ujra próbálkozom.:)
2011. dec. 9. 18:20
Utolos, nem csoda, hogy negativat teszteltel!! Probald meg par nap mulva!
2011. dec. 9. 20:13
Én 16-ára nem várom. 25-26 napos ciklusaim vannak, bár volt már ettől jóval eltérő is. Ez a második hónap és a második babát szeretnénk. Az első gyermekem az első hónapban megfogant, előtte is voltam terhes, az is első próbálkozásra összejött. Múlt hónapban is azt gondoltam terhes vagyok, de keserű volt a csalódás. Most újra be vagyok zsongva. Bár most mintha a mellem kezdene érzékennyé válni (az első két terhességemnél csak ez a tünetem volt), de már nem hiszek a testemnek sem. :S Szívem szerint már holnap tesztelnék, de még tuti korai, így megpróbálom kibírni hétfő-keddet minimum.
2011. dec. 9. 21:40
8:43-as vagyok. vaterán vettem 10-es érzékenységű tesztet, azt fogom megcsinálni. A kicsi fiam már 4 nappal a mensi esedékessége előtt látszott, így mindig hamarabb tesztelek:-)
2011. dec. 10. 07:38
15/33 A kérdező kommentje:
Nekem is második baba lenne.Van egy 14 hós fiúcskám.
Olyan lassan telnek a napok...teljesen rá vagyok kattanva a baba témára.
Amúgy fáj a mellem,az alhasam is enyhén fáj egész nap és elég bő a folyásom,de persze ez lehet a mensi előjele is.
A ébredési hőt ti nézitek?
én 17-re nem várom, de olyan messzinek tűnik. Második hónapja próbálkozunk és megfogadtam hogy csak akkor tesztelek ha kimarad, az első babámnál is csak akkor mutatta ki, és akkor is nagyon halvány volt. Drukkolok nektek is!
2011. dec. 11. 21:59
11-es hozzászóló vagyok. Reggel megjött nekem!:( Mindenki másnak szoritok és sok sikert valamennyiőtöknek!! :)
2011. dec. 12. 21:36
5-ös válaszoló vagyok, nekem is megjövőben, a teszt negatív. Nektek szorítok továbbra is!Írjatok majd!
2011. dec. 13. 08:31
13-as vagyok
Én is úgy érzem, hogy már nem sok esélyem van. A mellfájdalmam elmúlt, a hasam sem feszül. :( Péntekig azért várok, hátha... De már kezdem magam felkészíteni a nega tesztre. Remélem azért lesz, akinek pozitív tesztje lesz hétvégére!!!!
Akiknek meg nem sikerül, azoknak szívből kívánom, hogy következő ciklusban sikerüljön.
Kis vigasztalás: Ha karácsony körül sikerül teherbe esnünk, az is szép emlék lesz!!! :D
2011. dec. 13. 09:37
20/33 A kérdező kommentje:
Szerintem holnap reggel már tesztelek egyet,Coraxot veszek,annak elvileg ki kéne már mutatnia ha van baba. Most totál olyan érzésem van hogy terhes vagyok,de volt már párszor ilyen és nem volt baba. A mellem enyhén fáj, mensi fájás érzésem van már 3 napja. Nehéz lesz kivárni a reggelt.
Sajnálom akinek megjött ):
Kapcsolódó kérdések: