Van aki 15. -e körülre nem várja?
13-as!
Amíg nem jött meg addig van remény (:

13-as vagyok ismét.
Nagyon jó lenne.... Az az igazság, hogy kétszer voltam eddig terhes, mindkétszer első próbálkozásra sikerült. Ezért nagyon úgy voltam vele, hogy ismét könnyű lesz. Múlt hónapban nem sikerült, azon túltettem magam, de most nagyon bíztam benne. A fiam is ebben a hónapban fogant annó és szerettem volna, ha most is úgy sikerül. Persze nem vagyok lekésve semmiről, csak nagyon-nagyon vágyom rá (mint még itt egy páran...). Sosem gondoltam volna, hogy ennyire kétségbe esek, ha nem jön össze egyből. :( Vasárnap már csináltam egy tesztet, az negatív volt teljesen, bár valószínűleg korai, de olyan furán éreztem magam, hogy reménykedtem. Még van egy teszt, azzal megpróbálom kibírni péntekig, akkor estére nem várom, de olyan nehéz!!!

Én holnapra nem várom,13-án teszteltem egy negát,de eddig mindkét terhességemnél csak a kimaradt után volt pozi,úgyhogy addig én sem adom fel....:)))
Akinek sikerült Gratula,akinek nem meg Sok szerencsét januárra!!!!:))))

13-as
:D Szuper!!! Gratulálok!!! Lehet, hogy holnap én is megcsinálom, már nagyon izgatott vagyok!

13-as vagyok
Veca75 GRATULÁLOK!!! Ha a délutánin már látszik, akkor ott már tuti van valami!!! :D
Én is csináltam reggel egyet, de semmi az ég világon nem látszik rajta. :( Most egy kicsit elszomorodtam.
Nektek viszont nagyon Boldog Karácsonyt kívánok, hiszen úgy néz ki, hogy jövőre már eggyel többen lesztek! :)
Veca 75 gratulálok! Teszteltél ma?
Holnap reggel azért tesztelek mégegyet,remélem már erősebb csíkot látok majd (: De már kellőképpen rosszul érzem magam,úgyhogy tuti van baba,tegnap jött még egy jó erős fejfájás is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!