Hányan vagyunk, akik 20-a körülre nem várják?
Szia!
Én 22-re nem várom és úgy érzem nem sikerült! Augusztus óta nem védekezünk, de ez volt az első hónap, hogy pont gyütt voltunk oukor, szóval ez az első igazán próbálkozós hónap:)! Első babánkat tervezzük, a páromnak 2. gyerkőc lesz. Én azt érzem meg fog jönni, és ráadásul beágyazódásra semmi utaló nem történt, szóval én reménytelennek érzem most a dolgot, de egy picit azért reménykedem, hátha mégis! Egyébknt érzett valaki valami beágyazódásra utalót, mert aki 20. környékére nem várja, azoknak mostanában kellett lenni?! Kyvánok mindenkinek egy szép pozitívat!:)
Sziasztok!
ÉN 22. -re nem várom! :) Nekem semmi tünetem nincs, azon kívül hogy most pl. hányingerem van picit ilyen szakaszosan. Hol jobb hol rosszabb. (de szerintem ez korai lenne)
2. babát várjuk, van már egy 2,5 éves kislányunk. És szeptember óta próbálkozunk
Sziasztok!
En is 22.-re nem varom. Masodik baba lenne ,van mar egy 2,5 eves fiunk.
Ez az elso probalkozos honapunk :)
hat ha ide is csatlakozhatok :D
penteken nem kellen megjonnie!
szeptember ota nem vedekezunk,az elejen meg csinaltam ovu teszteket,h pontosan tudjuk mikor kell egyutt lennunk,aztan atbeszeltuk es ugy dontottunk,hogy ha jonni akar ,akkor jon! nem gorcsolunk ra!
hasszurkalas mar lassan mindennapos,ma reggel viszont eszmeletlen gyomoregesre ebredtem,ami meg most is tart!es ma tobbet is voltam pisilni!
de nem elem bele magam,nem akarom,hogy ujra valami baj tortenjen
mindenkinek sok sikert kivanok!!!
Lehet, hogy a többiek nem látták a kérdést. De nem baj, végül is vagyunk páran. :)
Az még nem jelent sikertelenséget, hogy nincs tünet, nem mindenkinél van. Úgyhogy emiatt még nem szabad csüggedni. Nálam továbbra sincs semmi, bár nem is figyelem magam különösebben. Ma mondjuk kicsit rosszul éreztem magam, a gyomrom is fájt, fejem is, de szerintem csak valami vírus motoszkál bennem, mert hasmenésem is volt, meg amúgy is ehhez még korai lenne, csak pénteken kell megjönnie.
Sziasztok!
6-os valaszolo vagyok. Ma reggeli tesztem egyertelmu pozitiv lett.:)
Persze meg nem elem bele magam csa ha hetvegen se jon meg es a teszt is erosebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!