Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi nov.22-re nem várjuk....

Nikike0407 kérdése:

Mi nov.22-re nem várjuk. Hányan vagyunk, akiknek szintén izgalmas ez az időszak? HAJRÁ!

Figyelt kérdés
Már 5. hónapja próbálkozunk, nagyon szeretnénk már ha összejönne. Reméljük ebben a ciklusban....
2011. nov. 17. 13:58
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
Én 23-ra nem várom, és több mint 3 éve próbálkozunk. Mondjuk nekünk inszeminációnk volt ebben a hónapban... mindegy 21-én kiderül minden. Szurkolok nektek! :)
2011. nov. 17. 14:11
 2/31 anonim ***** válasza:

Én 24-re nem várom.

4 hónapja próbálkozunk, remélem sikerült :)

Sok sikert, szurkolok nektek!

2011. nov. 17. 14:32
 3/31 anonim ***** válasza:
Szia én 28.-ra nem várom!Mi 1 éve próbálkozunk!Sok sikert mindenkinek!
2011. nov. 17. 14:52
 4/31 anonim ***** válasza:

12-re nem vártam

:) és nem is jött

mi is hónapok óta próbálkoztunk

sok siekert

2011. nov. 17. 15:44
 5/31 anonim ***** válasza:

Én is november 21-re nem várom, de sajna a ciklusom elég változó, 22-30 nap között bármi lehet, általában 25-26 nap. Múlt hónapban pl. 24 napra jött meg. Nekünk ez az első hónap és én nagyon azt gyanítom, hogy terhes vagyok, mert fura a testem. Kétszer voltam eddig terhes, sajna az első nem maradt meg, de mindkétszer első próbálkozásra összejött. Amiért bizonytalan vagyok, mert a tüneteim teljesen másak mint az első kettőnél.

Kedden teszteltem, az teljesen negatív volt, most várok hétvégéig.

2011. nov. 18. 09:11
 6/31 anonim ***** válasza:

sziasztok!

Én ma vagyok peteérés utáni 10.napon.meglátjuk mi lesz.Nekünk ez a 7.hónap:(

2011. nov. 18. 10:14
 7/31 anonim ***** válasza:
Én november 23-ra nem várom, de már legszívesebben lerágnám az összes körmöm. Nagyon izgulok, hogy van vagy nincs odabent valaki. Ez az első hónapunk.
2011. nov. 18. 10:16
 8/31 anonim ***** válasza:

Szisztok REMÉLEM KISMAMIK :D

én 19.-20-21. re nem várom,,, DE NAGYON NEEEEM!!!!

ált, 25.-26-27 napra szokott megjönni, előbb nem, és késni sem szokott soha ennél többet. Holnap lesz a 25.nap, ez szokott a legvalószínűbb lenni. Nálam ami nagyon egyedi furcsaság, az, hogy nem barnázok, kivétel nélkül szoktam!!! Most fehéres folyásom van !!!!!!!!!! Remélem ez jót jelent számomra, ill. egy kis mellfeszülés mától, és hasamat, derekamat is érzem pár napja.

Ezek persze lehetnek a merci jelei is :(

Izgulok értetek is,

2011. nov. 18. 11:14
 9/31 anonim ***** válasza:
Én 23-24-re nem várom,és szintén inszem,mint a legelsö válaszoló.Sok sikert mindenkinek,és remélem pár nap múlva olyan boldogok leszünk,mint még tán soha!
2011. nov. 18. 17:11
 10/31 anonim válasza:
sziasztok! Én 22-re nem várom. Egyenlőre semmi "tünetem" nincsen. Kicsit kavarog a gyomrom délutánonként, de ezt a megfázásnak is betudhatom. Reménykedem, bár mi még csak 2 hónapja próbálkozunk.
2011. nov. 19. 12:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!