Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányan vagyunk, akik 20-a...

Hányan vagyunk, akik 20-a körülre nem várják?

Figyelt kérdés
Hányadik baba lenne? Mióta próbálkoztok?
2012. jan. 16. 16:32
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

hat elore is gratulalok neked! jo hamar teszteltel :)

20-ra nem varo

2012. jan. 18. 15:17
 12/29 A kérdező kommentje:

Igen, elég korai időpont, de hát nem véletlenül lett pozitív. :) Úgyhogy gratulálok!

Akkor már lehet nekem is mutatna valamit, már ha van mit. :) De inkább megvárom a pénteket.

2012. jan. 18. 15:32
 13/29 A kérdező kommentje:
Ja igen, azt elfelejtettem megkérdezni, hogy milyen tesztet használtál?
2012. jan. 18. 15:33
 14/29 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

One Step pregnancy testet hasznaltam.(kulfoldon elek de asszem ilyen van otthon is).

Azt irta,hogy mar a 4 nappal a nemvart elott kimutatja.

Tegnap mar eleg furan ereztem magam ezert csinaltam meg.

Szedultem, a kavet se kivantam es mar jo ideje menzi szeru fajasom volt.

2012. jan. 18. 15:54
 15/29 anonim ***** válasza:
Hat akkor nekem tuti nincs baba, ma rózsaszínes folyasom van, pedig csak szombaton kellett volna megjonnie. Mivel a mellem kevésbé faj, így ez mensi lesz! Gratulálok a pozitív tesztelonek!
2012. jan. 18. 19:36
 16/29 A kérdező kommentje:
Még ne könyveld el sikertelennek. A rózsaszín folyás pl. beágyazódástól is lehet, főleg ha csak szombaton kellene megjönnie. Szóval még ugyanúgy lehet bármi. Remélem minél többen csatlakozunk majd a pozitív tesztelőhöz!
2012. jan. 18. 21:44
 17/29 anonim ***** válasza:

Kedves 82%-os!

Szerintem se konyveld el ezt a honapot sikertelennek.

A kerdezonek igaza van a rozsaszines folyas lehet beagyazodas is lehet.

Es nekem egyaltalan nem faj a mellem!!!

a pozitiv tesztelo voltam

2012. jan. 19. 02:22
 18/29 anonim ***** válasza:

Ma reggel megismeteltem es sokkal erosebb pozitiv lett.

Olyan furcsa,hogy szombat-vasarnapra nem varom es ilyen hamar pozitiv lett.Elobb lehetett peteeres?

2012. jan. 19. 14:59
 19/29 A kérdező kommentje:
Nem biztos, lehet, hogy csak gyors a hcg termelésed. :) Nekem holnap kell megjönnie, hát kiváncsi vagyok. :) Még mindig nem vettem észre semmi furcsát.
2012. jan. 19. 22:34
 20/29 anonim ***** válasza:
Közben 83 lettem, de ez senkit ne tévesszen meg:)! Én tegnap hajnal óta nem barnázok, hanem pasztel rózsaszín folyásom van, ma szúr a jobb petefészkem környékén, mint pé-kor és ma tampont is raktam fel, amikor elmentem itthonról raktam tampont, de alig lett olyan, meg egy ilyen tolyásfehérjénél sűrübb nyák darab volt, ami átlátszó és egy sószemnyi piros(gondolom vér) pont volt benne, csak néztem mi az... ilyet még nem láttam. Tettem fel amúgy kérdést, de 2 szerintem rossz választ kaptam, hogy milehet, és mit tegyek, mert én iszom a palástfű teát, és nem tudom azzal mi legyen, igyam még? Meg az max kitolja a mensit, o,yanról még nem hallottam, hogy előbb jön meg mellette, ráadásul nekem soha nem jött meg előbb, főleg nem 5 nappal, ráadásul ez az els teázós hónapom. Ha van ötletetek, hogy mit csináljak, szívesen veszem a válaszotokat, a kérdezőnek szurkolok.
2012. jan. 19. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!