Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányan vagyunk, akik 20-a...

Hányan vagyunk, akik 20-a körülre nem várják?

Figyelt kérdés
Hányadik baba lenne? Mióta próbálkoztok?
2012. jan. 16. 16:32
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

A palástfű teához nem nagyon tudok hozzászolni, nincs tapasztalatom benne, de ha csak cseppek jönnek, akkor az nem menstruáció. Drukkolok, hogy a beágyazódást jelentse.

A többiekkel mi újság? Valaki tesztelt azóta?

Nekem még nem jött meg, de hosszú még a nap, továbbra sincs semmi tünet.

2012. jan. 20. 09:37
 22/29 anonim ***** válasza:
20-as vagyok. Hát nálam a helyzet változatlan, szerencsére em erősödött, de nem is gyengült. Csináltam egy tesztet, mert ha abeágyazódás miatt kezdődött vagy lett ez a dolog, akkor elvileg kimutatható lnne, de negatív lett, mind1, úgy döntöttem, ha ma meg holnap nem változik, akkor a nemvárt napján is egy teszt és ha az is negatív akkor jövőhéten doki... Kérdező, szurkolok neked!!!!!
2012. jan. 20. 11:04
 23/29 A kérdező kommentje:
Kicsit olvasgattam a palástfűről, és érdekes, mert ugye az a progeszteron hormon termelődését segíti, ezért akinél a ciklus 2. felében pecsétlés tapasztalható, azoknak kifejezetten ajánlott, mert az meg progeszteron hiányra utal. De Neked meg pont a fogyasztása alatt van ilyen... Nem értem. Köszi a drukkot! majd írok, ha kiderült valami.
2012. jan. 20. 12:36
 24/29 anonim ***** válasza:
hát ez az, és pont akor amikor a beágyazódás kéne legyen, de már ez a 3. ilyen nap, és szerintem ha beágyazódás lenne, akkor nem 3 napig tartana....
2012. jan. 20. 13:50
 25/29 A kérdező kommentje:

Sziasztok Lányok! Hogy vagytok?

Tegnap este már kezdtem magam furán érezni, égett az arcom, és a szívdobogásom is erősebben érzem, meg a pulzusom. Az első terhességemnél is ilyesmi volt, abból kezdtem gyanítani a terhességet. Úgyhogy most ezt jó jelnek tekintem. Ma veszek is tesztet, holnap reggel megcsinálom, ha továbbra sem jön meg.

2012. jan. 21. 08:27
 26/29 anonim ***** válasza:
Szia!Szólj,ha kiderült van e baba.
2012. jan. 21. 17:44
 27/29 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Kedves Kérdező! Mi lett a teszt redménye? Én a 20-as vagyok. Szombaton nagyon görcsöltem, és akkor rendesen megjött, így én tegnap nem teszetltem, nem volt érelme, meg jött láttam, hogy levált a méhnyálkahártya, így ez a hónap nem volt sikeres, de talán majd a következő az lesz:)
2012. jan. 23. 09:20
 28/29 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Végül vártam ma reggelig a teszttel, és pozitív lett. :) Nagyon boldog vagyok! Nem gondoltam, hogy megint elsőre összejön.

Utolsó! Drukkolok, hogy a következő hónap Neked is pozitív tesztet hozzon.

Többiek, mi újság Veletek?

2012. jan. 23. 09:33
 29/29 anonim ***** válasza:
Gratula Kerdezo!:)
2012. jan. 23. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!