Ki nem várja November 16 körülre? Éreztek már valamit?
Figyelt kérdés
2012. nov. 7. 08:51
1/20 anonim válasza:
szia! én akkora nem várom és igazán nem érzek még semmit, mert csak most volt ovum tegnap, így még semmit sem lehet érezni. Én az első gyermekemnél a pozi ovuteszt után 10 nappal tezsteltem pozit, bár haloványka volt. Éezni nem érzek semmit csak bizakodok, mert sikerült 2 naponta együtt lennünk ovuig... És te?
2/20 anonim válasza:
én 15ikére nem várom, bár a doki szerint 28adikán volt ovum, igy az ő számítása alapján 11.e.De nem 28 naposaka ciklusaim hanem 32-34 igy 15 ike körül nemvárom..
Már kb 2 hete hasszurkát érzek...Meg nem birok megállni dolgokat h ne egyek, a mellei8m most kezdenek feszülni, de nekem ezek a tünetek mensi előtt is szoktak lenni.Mindig.A hasszurka az egyetlen ami annyira nem stimmel, csak mensi előtt.
3/20 anonim válasza:
Én kicsit későbbre 19. körülre nem várom.Még csak most volt az ovu úgyhogy jön a legrosszabb időszak-a várakozás..:)
Sok sikert!!:)
4/20 anonim válasza:
Én jövő hétre nem várom és minimális barnázásom van, illetve hasszurka minden mennyiségben. De mint tujuk ez bármi lehet és annak az ellenkezője is :)
5/20 A kérdező kommentje:
Mell feszülés és kicsit nagyobbnak is tűnnek, meg a méhem körül kényelmetlen a naci, egyik se jellemző menszi előtt nálam
2012. nov. 7. 14:25
6/20 TeLány válasza:
Sziasztok. Én 14-15-re nem várom..Tünetek? Hááát tegnap volt egy két alkalom, mikor olyat beleszúrt az alhasam, hogy nem tudtam lépni..egy pillanatra csak és aztán semmi. Egyénként ennyi. Ilyenkor még nem nagyon vannak tünetek szerintem ha lesznek az a jövőhéten kezdődik majd ;) Reméljük! :)
7/20 anonim válasza:
Nekem okt.31-nov.1 volt ovum állítólag. Én is 14-15re nem várom. Tünetekt kicsit feszít alul. Ennyi. De lehet csak beképzelem nem tudom:))?
8/20 A kérdező kommentje:
Tegnap este egy kicsit barnáztam de csak épp hogy volt valami! Most már nagyon kíváncsi vagyok! :D
2012. nov. 10. 07:10
9/20 anonim válasza:
Én voltam a 11-08 13:07 válaszoló. Én most nem tudommi van, alig vártam a j9vő hete és mai napon már enyhe vrzésem ban. Én ezt nem tndám be beágyazódási jelnek mert friss vér nem barnázás. Szerintetek?
10/20 anonim válasza:
Nem tudom, hátha nem előbb jön meg...! Ne add fel! :) Van változás azóta? Nekem minden tünetem elmúlt, úgyhogy egyelőre úgy tűnik, hogy ez sem az én hónapom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!