Ki nem várja November 16 körülre? Éreztek már valamit?
11/20 A kérdező kommentje:
Hát nekünk se volt sikeres hónap!
1 héttel előbb jött meg, viszont volt valami furi vér darab benne, és mivel voltak tünetek, így tuti hogy hogy volt odabent valaki, de megint angyalka lett! :S
Kitartás lányok, majd a következő hónapban együtt tesztelünk pozitívat akinek most nem sikerült!
Sziasztok. Akkor most mindenkinek megjött? :( Nálam még semmi. A hasam szurkál, de ennyi. Szerda-csütörtök magasságában kellene megjönnie...Várok... :) Szorítsatok :)
2012. nov. 12. 08:42
2es vok, nekem még nem jött meg..
2012. nov. 12. 08:54
2es vok. Amugy a hasszurka még mindig fennál.Hétvégén egy párszor megszédültem, remélem nem jön meg......bár ma reggel negatívat teszteltem...drukk nekünk.
2012. nov. 12. 09:40
Nekem nagyjából elmúltak a tünetek, de még nem jött meg, szerdára nem várom. Én is negatívat teszteltem ma reggel és túlzás lenne azt állítani, hogy nagyon bizakodó lennék. De majd meglátjuk :)Addig is megy a drukk ezerrel mindenkinek! :) Azoknak akiknek megjött pedig most jön egy új hónap, új lehetőségekkel! Legalábbis én próbálom így felfogni, aztán majd meglátjuk, hogy szerdán mennyire leszek vagány... :)
2012. nov. 12. 10:22
Ismét 2es. Mostmár majd leszakad a mellem, és megint szédelgek.Olyan mint mikor a frontot érzem, kicsit nyom is a fejem..Front lenne?? mindegy..sz*rul vok.
2012. nov. 12. 12:47
9/16 vagyok. Sajnos megjött ma reggelére, jobban nem is lehetne meg:((
2012. nov. 12. 14:20
18/20 A kérdező kommentje:
2-es!!!! Az a baj hogy front is van! Én is azt hittem hogy baba miatt szédelegtem 1 hete, igaz a melleim is majd leszakadtak, de sajna még is megjött, igaz már el is múlt! Ha nem lett volna darabos még bízakodnék
sziasztok. Minenkinek megy a drukka, akinek még nem jött meg. A többieknek meg fel a fejjel, jön az új hónap, sok, önfeledt sex ;) azért az nem rossz :)
Én nem nézegetem magam, de tegnap annyira fájt a hasam alja, hogy kb 45 percig alig bírtam menni. Szúrt is meg feszült is...nem tudom. Nem tekintem jelnek..lehet a beleim szórakoztak, bár nem voltak erre utaló jelek...innkább mint ha a hólyagom vagy a mögött lett volna. De meglátjuk max 14-én vagyis holnap tesztelek.Ha nem jutok el patikába akkor 15-én. :) kiváncsi vagyok. egyébként a fejem nekem is nyomott tegnap meg tegnap előtt is, de én is a frontra gyanakszom,bár nem szoktam érezni.
2012. nov. 13. 10:21
Megjött...nem is akár hogyan...szerintem évek óta nem volt ilyen erős. Na majd a következő hónapban. :) Akinek még nem jött meg,szorítok!
2012. nov. 15. 09:50
Kapcsolódó kérdések: