Ki nem várja november-1 körül?
Figyelt kérdés
Remélem többen is izgulhatunk és lesz 2 csikos tesztünk!Én a mult honapban meg ismerhetem milyen is ez de sajnos csak rövid ideig mert 5 hetesen el ment tölünk a baba spontán!Most ujra probálkozunk és remélem sokan leszünk kismamák!2012. okt. 18. 09:11
1/17 anonim válasza:
Én november 3-ra nem várom.Nekem még csak szombaton lesz ovum.Most volt hsg-m kicsit reménykedek hogy hátha most sikerül.Doki szerinte ilyenkor könnyen teherbe lehet esni:-)Szurkolok neked kedves kérdező!!Első baba?Sajnálom hogy elment a baba, de majd most sikerülni fog!!:-)
2/17 A kérdező kommentje:
Szia elvileg nekem tegnap vagy ma van ovum:-)nem nekünk 4ik let volna:-)
2012. okt. 18. 11:26
3/17 anonim válasza:
Szia! Én október 31-re nem várom, de nagyon nem. Már ez az 5. próbálkozós hónapunk és már annyira szeretnénk ha sikerülne. Remélem majd arról számolunk itt be hogy nem jött meg egyikünknek se és kisbabát várunk. Szurkolok neked!
4/17 anonim válasza:
sziasztok én 01 re nem várom drukk mindenkinek!
5/17 anonim válasza:
Első vagyok!Gratulálok a 3 gyerkőchöz!:-)Régóta próbálkoztok a 4. bébivel?Húha akkor kapd el apát egy kis kényeztetésre!:-)
6/17 A kérdező kommentje:
utolso köszi:-)december ota de ez hosszu történet a 3dikat még szoptatam le szoktatam augusztusban szeptemberben terhes lettem és el veszitettük most 5hetesen:-(
2012. okt. 19. 16:47
7/17 anonim válasza:
Sziasztok! Én nov. 1-2-3-ra nem várom:) Azért írtam igy mert változó a ciklusom 26-29 napig szokott. Bár az utolsó két hónappban 27 napra jött meg.
Na de ez mindegy is:)
Hogy vagytok?
Kedves kérdező sajnálom ami veled történt:(((
8/17 anonim válasza:
sajnálom kérdező :(
én 28-30 körül nem várom..
első baba lenne, de még csak 3 hónapja próbálkozunk :)
9/17 anonim válasza:
sziasztok! en okt 28-nov 2 kozott nem varom. (28-32 napos ciklusaim vannak) nekunk mar egy eve nem sikerul, de talan most! marmasfel hete minden nap megjon erzesem van ugy gorcsolgetek (sokszor egy nap), es kb masfel hete kezdodott szinten, hogy a mellbimboim nagyon erzekenyek, amit eddig soha nem ereztem. drukkolok mindenkinek!
10/17 anonim válasza:
Sziasztok én a 3. válaszoló vagyok. Sajnos nekem meg jön, mert már barnázok. Annyira rossz. Remélem nektek sikerül. Drukkolok nektek. Csinált már valaki tesztet? Vagy megjött már valakinek rajtam kívül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!