Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Otthonlévő kismamik! Mivel...

Otthonlévő kismamik! Mivel töltitek az időtöket? Főzésen, takarításon kívül?

Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 12:28
 1/9 anonim ***** válasza:
85%

szia!

Ülök a net előtt:D

2009. szept. 28. 12:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem 6 hónapos a lányom, amíg ilyen jó kis idők vannak sokat vagyunk kint. Amikor pedig alszik és megcsináltam a munkámat akkor leülök a gép elé néha, mint ahogy most is. Ha van egy jó könyvem azt olvasom pihenés képpen. Mostanában próbálom magam rávenni, hogy süssek sütit, de még csak a rábeszélés szakaszában vagyok önmagammal :)) Te mit csinálsz szabad idődben?
2009. szept. 28. 12:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hányingerrel, hányással... :-)
2009. szept. 28. 12:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én olvasok és netezek leginkább.
2009. szept. 28. 12:57
 5/9 anonim válasza:
100%
Netezem,keresztrelytvény,kis séta,olvasás.Minden olyan ismerőst felkerestem akire vmi miatt nem jutott időm a múltban.
2009. szept. 28. 13:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Államvizsgára készülök, netezek, esténként sétálunk a párommal fél-1órát.
2009. szept. 28. 13:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Interneten böngészem a kismamás oldalakat, sokat járok nézelődni boltokba(többnyire bababoltokba). Sokat vagyok kint a lovakkal, kutyákkal(egy tanyán lakom).

31km

2009. szept. 28. 13:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én mostanában egyre később kelek fel :o( Párom megy dolgozni, eddig max 8-kor felébredtem. Mostanában egyre tolódik, ma pl. 11-kor ébredtem. Ilyenkor már rég tízoraiznom kéne, nem reggelit készíteni :o( Egyébként megnézegetem a netet, megnézem mit kéne főzni, van, hogy megyek vásárolni és főzök, van, hogy nincs kedvem. Tornázom itthon, mosogatok, vasalok, ha kell... a babivel zenét hallgatunk, pihengetek, olvasok, de mindig csak azt veszem észre, hogy már du 4 óra, és mindjárt jön haza a párom... Nekem nagyon gyorsan telik az idő...
2009. szept. 28. 14:00
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon unatkozom, ezért emberek közt vagyok. Sokat sétálok, beszélgetek, az kikapcsol.
2009. szept. 29. 03:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!