Mi az a teljesen fölösleges dolog, amit semmiképpen ne vegyünk a babának?
a listánk megvan-de van néhány olyan dolog,amiért az áruházak rengeteg pénzt kérnek-és nem is használjuk majd. segitenétek,hogy ti minek nem vettétek hasznát?
-gondolok itt a hasleszoritótól a sterilizálóig,mindenre..
köszönöm
sterilizáló,
légzésfigyelő felesleges ha közel van a két szoba egymáshoz illetve ha a szobában alszik,illetve egy szintes a ház.
baldahin
fürdetőkarika
hordozókendő
lázmérős cumi
na ezeket abszolút nem vettem és a másodiknál me fogok
túl sok kicsi méretű ruha
több tízezres játékok
30! popsirorlo-melegito?!:-):-):-) az meg hogy is van?:-):-):-):-) es vetted?:-) ne haragudj, de ez tok jo:-):-):-)
a kerdesre a valasz:
nekem szuksegtelennek, vagy pont hatraltatonak hat:
-lehzesfigyelo (ha lett volna, ejjel kepes lettem.volna azon agonizalni, hogy vajon nem azert nem sipog-e, mert nem mukodik...)
-sterilizalo ( most hogy 17honap kulonbseggel jon a teso, es a nagy is cumisuveges, vettem egyet 2990.- volt,mert a 6 db cumisuveg meg cuma nem fog elferni a forralo labosomban:-) )
- hutos es cumi alaku ragoka ( soha nem szerette a fiam)
- specko pelenka szemetes, illatositott szemetes zacsival...:-$
- baldachin
- merleg ( kaptuk ajandekba, de anyira stresszelt, hogy egy het utan ruhakat taroltam rajta!) ha szukseges lesz, akkor tudsz berelni
- baby moso es oblitoszer... sztem ez a legnagyobb atveres a vegyiparban...
- biztonsagi koromollo es fultisztito... mindkettonek a mienk hasznalom, soha nem.tortent baleset
- babaapolasi, nevelesi szakkonyvek... kb 18 van itthon, mond mast ajanl, csak osszezavarja az osztoneid, de ha kell szivesen Neked adom:-)
most hirtelen ennyi... jaaaa meg a forgo... nem rossz talalmany, de abban az arban magad is remek dolgokat tudsz krealni.
ja igen vízhőmérőm nem volt a kezem elég volt hozzá
lázmérő -- sima egyszerű kivitel digitálisban - érdemes olyat venni amiben lehet cserélni az elemet - sokban nem lehet !!!!
a legkisebb pelusból sok - nagyon hamar kinövi
ha látsz jó áron akciósan nagyobb méretett nyugodtan vedd meg a 4es az amit a legtöbbet fogsz használni :-)
Hát akkor én csupa felesleges dolgot vettem :)
Kb mindent vettem amit eddig felsoroltatok...1-2 kivétellel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!