Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi az a teljesen fölösleges...

Mi az a teljesen fölösleges dolog, amit semmiképpen ne vegyünk a babának?

Figyelt kérdés

a listánk megvan-de van néhány olyan dolog,amiért az áruházak rengeteg pénzt kérnek-és nem is használjuk majd. segitenétek,hogy ti minek nem vettétek hasznát?

-gondolok itt a hasleszoritótól a sterilizálóig,mindenre..

köszönöm

2013. ápr. 20. 13:50
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

sterilizáló,

légzésfigyelő felesleges ha közel van a két szoba egymáshoz illetve ha a szobában alszik,illetve egy szintes a ház.

baldahin

fürdetőkarika

hordozókendő

lázmérős cumi

na ezeket abszolút nem vettem és a másodiknál me fogok

túl sok kicsi méretű ruha

több tízezres játékok

2013. ápr. 20. 19:03
 32/38 anonim ***** válasza:
lemaradt szóval rokonoktól kaptam ezeket nekem egyikre sem volt szükségem,elajándékoztam
2013. ápr. 20. 19:03
 33/38 anonim ***** válasza:
Bármit is terveztek venni, ne siessétek el a vásárlást:) Mi pl. vettünk 4 hónappal szülés előtt babakocsit, és utána kaptunk még kettőt rokonoktól, szóval most 3 féle babakocsiból válogathatunk, nyilván felesleges ennyi. Ruhákkal ugyanígy, szépen halmozódtak, ahogy terjedt a rokonságban/ ismeretségi körben a terhesség híre, annyi volt,h csak a szinte vadi újakat tartottam meg, két zsáknyi ment jótékonykodásba. Plüssállatot is felesleges venni, a látogatók nagyon szeretnek azt hozni. Talán legkevésbé a babának szükséges textileket hoznak ajándékba, nekünk főleg azt kellett beszerezni: textilpelenka, hálózsák, takaró, pokróc stb... bár ezekből is volt, hogy örököltünk, de évekig használható dolgok ezek, nem baj ha van több.
2013. ápr. 20. 21:12
 34/38 Babeli Zurzavar ***** válasza:

30! popsirorlo-melegito?!:-):-):-) az meg hogy is van?:-):-):-):-) es vetted?:-) ne haragudj, de ez tok jo:-):-):-)

a kerdesre a valasz:

nekem szuksegtelennek, vagy pont hatraltatonak hat:

-lehzesfigyelo (ha lett volna, ejjel kepes lettem.volna azon agonizalni, hogy vajon nem azert nem sipog-e, mert nem mukodik...)

-sterilizalo ( most hogy 17honap kulonbseggel jon a teso, es a nagy is cumisuveges, vettem egyet 2990.- volt,mert a 6 db cumisuveg meg cuma nem fog elferni a forralo labosomban:-) )

- hutos es cumi alaku ragoka ( soha nem szerette a fiam)

- specko pelenka szemetes, illatositott szemetes zacsival...:-$

- baldachin

- merleg ( kaptuk ajandekba, de anyira stresszelt, hogy egy het utan ruhakat taroltam rajta!) ha szukseges lesz, akkor tudsz berelni

- baby moso es oblitoszer... sztem ez a legnagyobb atveres a vegyiparban...

- biztonsagi koromollo es fultisztito... mindkettonek a mienk hasznalom, soha nem.tortent baleset

- babaapolasi, nevelesi szakkonyvek... kb 18 van itthon, mond mast ajanl, csak osszezavarja az osztoneid, de ha kell szivesen Neked adom:-)

most hirtelen ennyi... jaaaa meg a forgo... nem rossz talalmany, de abban az arban magad is remek dolgokat tudsz krealni.

2013. ápr. 20. 21:47
 35/38 Babeli Zurzavar ***** válasza:
bocsanat a helyesirasert, a baba a karomban elaludt es fel kezzel potyogtem a telefonomon!:-(
2013. ápr. 20. 23:55
 36/38 A kérdező kommentje:
húha...köszi-na ekkor ezeket még át kell gondolnom..de mindenkinek köszi
2013. ápr. 21. 12:10
 37/38 anonim ***** válasza:

ja igen vízhőmérőm nem volt a kezem elég volt hozzá

lázmérő -- sima egyszerű kivitel digitálisban - érdemes olyat venni amiben lehet cserélni az elemet - sokban nem lehet !!!!

a legkisebb pelusból sok - nagyon hamar kinövi

ha látsz jó áron akciósan nagyobb méretett nyugodtan vedd meg a 4es az amit a legtöbbet fogsz használni :-)

2013. ápr. 21. 15:32
 38/38 anonim ***** válasza:

Hát akkor én csupa felesleges dolgot vettem :)

Kb mindent vettem amit eddig felsoroltatok...1-2 kivétellel :)

2014. júl. 18. 13:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!