Normális dolog hogy nem érzem magam terhesnek? Kinek mikor mozdult meg a baba? Ma vagyok 16hetes!
Sokat mozog, és az izommozgása egyre rendezettebb. Bár az embrió már 6 hetes korában mozogni kezd, a magzati mozgás a 14-18. héten érezhető először. A többedszer terhes anyák általában korábban, a 16. hét táján érzik először a magzatmozgásokat, az első babájukat várók inkább a 18.-20. héten.
Én 13 héten kezdtem őt érezni buborékolás félét most is még csak épphogy érzem őt és ritkán 2 dik babóm. Boldog Babavárást. 16+6 hkm
Köszi szépen a válaszokat!!!
Utolsó nagyon részletes és kielégítő választ kaptam köszönöm!!!!
Akkor nyilván nem gond a sok görcs és hogy nem érzem még mozogni!!!
Én az első babát 17 hetesen éreztem meg, először kis furcsa birizgálódás volt, utána napról napra egyre erőteljesebb birizgálódás, akkor már egyértelmű volt, hogy ez bizony a baba. Most 12 hetes vagyok a másodikkal, már alig várom, hogy érezzem őt is mozogni. :-)
Szép babavárást neked és könnyű szülést kívánok!
Nekem, azt hiszem, a 17. héten lett egyértelmű, hogy érzem mozogni. Én sem éreztem magam terhesnek, a 14. héten minden tünetem elmúlt. Állandóan ultrahangra akartam menni. :) Aztán végül nem mentem, megmozdult, azóta rendben van az én lelkivilágom is. :)
Vagyis még annyi, hogy csak az utóbbi egy-két hétben érzem magam terhesnek, pedig már előtte bőven elkezdett nőni a pocakom. Néha beleakadtam egy-két dologba, de sokszor csak egy-egy hirtelen mozdulat vagy lehajlás után jutott eszembe, hogy ezt már nem kellett volna.
26 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!