Ha lelki bánat, vagy valami rossz dolog ér (amiért sírok) azzal ártok a babámnak?
22 hetes vagyok vele, de mostanában sajnos elég sok olyan gondunk van, hogy nincs pénzünk...
nem jön meg a táppénz időben ezért kapjuk a felszólításokat hogy nincs befizetve ez meg az (veszélyeztetetten vagyok itthon)
párom meg nem tud 2 ember helyett annyit keresni mint ami eddig volt az én fizummal...
Néha épp hogy csak napról napra élünk :(
Mennyire árt ez a babának? maximálisan próbálok megnyugodni és másra figyelni hogy még véletlenül se gondoljak a gondokra, de egyszer kétszer elszakad a fonal és akkor hosszasan sírok.
teljesen mindegy hogy sirsz vagy nem, akkor is árt. ha lenyeled a sirást akkor belülröl öröl. az talán még rosszabb.
azt nem tudom mit tegyél de a gondok sose tesznek jot. nemcsak a babának hanem neked se.
nehéz így :(
köszönöm hogy írtok
Semmit nem tudsz tenni sajnos! Mondhatnám hogy próbálj másra gondolni,de én aztán tudom hogy nem lehet!!! Én is megkaptam sokaktól hogy mit idegeskedek,majdcsak lesz valahogy,de én ettől a "majdcsak lesztől" még idegesebb lettem.
A párommal még albérletben laktunk nagyon jól éltünk. Ott követtük el a hibát hogy lakáshitelt vettünk fel,mert mindig azt hallottuk hogy inkább a sajátot fizessük mint a másét. Közben jött a gyerek is(tervezett baba volt),és a tartalékainkat szépen feléltük. Most meg hónapról hónapra élünk,kottázok a számlákkal. A Gyedem lejárt pont a hónapban,most Gyes lesz. Már attól gyomoridegem van ha belegondolok mennyi pénzt fogok kapni a jövő hónapban. A párom fizuját is csökkentették,én mennék vissza dolgozni,de a főnököm csak húzgálja a száját!
Az a szép az egésszel hogy "gyerek centrikus" ország lennénk,mégis a családi bevétel egyenesen csökken a gyerekek számával! Hogy is van ez?!
Bocs ha nagyon eltértem a kérdéstől,első voltam.
Ha görcsölsz, attól sem lesz több pénzed, tudom, hogy ez nem vigasz, de próbálj megnyugodni, és ha muszáj, gyorsan sírd ki magad!
Próbálj megoldást, segítséget keresni, hátha az önkormányzat segíthet pl..
Szerintem az már önmagában segít, ha megoldást keresel és nem a gondokon merengsz.
Nyugodt babavárást nektek!
Köszi lányok, megnyugodtam egy kicsit, remélem gyorsan helyre jönnek a gondjaink...
Tiszta ideg az ember ha nincs pénze, pláne, hogy még félre is tegyen.
pff borzalom ami megy a pénz körül...ha valamit lehet imádni és gyűlölni az életben : az a pénz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!