17 hetes kismami vagyok! Normális dolog az hogy nem érzem magam babásnak? Ki hogy volt ezzel? Mikortól éreztétek a babát?
Nem én onnantól fogva hogy megtudtam terhes vagyok,úgy tekintettem magamra,hogy már ketten vagyunk.beszéltem hozzá,stb.de én produkáltam testi tüneteket is,már 16 hetesen rendesen éreztem a mozgását,és elég hamar keményedéseim is voltak.Anyának viszont csak onnantól éreztem magam igazán,mikor megszületett.De abban a pillanatban olyan löketet kaptam,ami leírhatatlan érzés.
Őszintén szólva a terhesség vége felé már nagyon untam az állapotot,mivel júliusban szültem 43 fokban,nagyon kínlódtam.nehéz volt a hasam,nem tudtam aludni,szétrúgta a bordáimat.hatalmas megkönnyebbülés volt mire már kint volt.
én is 17 hetes vagyok. testileg annyira érzem magam babásnak, hogy megnőtt a hasam és a mellem. ezen kívül még én sem igazán érzek semmit.
a hányásos időszak 13 hetesen véget ért. azóta már csak ritkán fordul elő.
még nem érzem a mozgását, vagyis néha érzek valami mocorgást, ha a hasamra teszem a kezem, de nem tudom eldönteni, hogy amit érzek, azt a babám csinálja-e.
17hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!