Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetes kismami vagyok!...

17 hetes kismami vagyok! Normális dolog az hogy nem érzem magam babásnak? Ki hogy volt ezzel? Mikortól éreztétek a babát?

Figyelt kérdés
Ti is ugy voltatok hogy mintha nem is lenne baba a hasatokba???
2013. ápr. 1. 15:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem én onnantól fogva hogy megtudtam terhes vagyok,úgy tekintettem magamra,hogy már ketten vagyunk.beszéltem hozzá,stb.de én produkáltam testi tüneteket is,már 16 hetesen rendesen éreztem a mozgását,és elég hamar keményedéseim is voltak.Anyának viszont csak onnantól éreztem magam igazán,mikor megszületett.De abban a pillanatban olyan löketet kaptam,ami leírhatatlan érzés.

Őszintén szólva a terhesség vége felé már nagyon untam az állapotot,mivel júliusban szültem 43 fokban,nagyon kínlódtam.nehéz volt a hasam,nem tudtam aludni,szétrúgta a bordáimat.hatalmas megkönnyebbülés volt mire már kint volt.

2013. ápr. 1. 15:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez szupi!!!!! De én nem azt mondom hogy a tudatomba nics ott a dolog!!! Ott van az,én is beszélek hozzá és apa is!!! De testileg egyáltalán nem érzem magam babásnak!!
2013. ápr. 1. 16:08
 3/4 anonim ***** válasza:

én is 17 hetes vagyok. testileg annyira érzem magam babásnak, hogy megnőtt a hasam és a mellem. ezen kívül még én sem igazán érzek semmit.

a hányásos időszak 13 hetesen véget ért. azóta már csak ritkán fordul elő.

még nem érzem a mozgását, vagyis néha érzek valami mocorgást, ha a hasamra teszem a kezem, de nem tudom eldönteni, hogy amit érzek, azt a babám csinálja-e.

17hkm

2013. ápr. 1. 19:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem 2. terhességem. Mivel még a kisfiam is elég pici 14 hós, ezért ő elveszi a figyelmet. Nem voltak rosszulléteim, így azon kívül, hogy nő a pocak nincs semmi más jele, annak hogy babát várok. Bűntudatom is van, mert az első terhességet máshogy éltem meg. Most csak rohanok egész nap. Hiába második még nem érzem a mozgást sem.
2013. ápr. 3. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!