Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi az a teljesen fölösleges...

Mi az a teljesen fölösleges dolog, amit semmiképpen ne vegyünk a babának?

Figyelt kérdés

a listánk megvan-de van néhány olyan dolog,amiért az áruházak rengeteg pénzt kérnek-és nem is használjuk majd. segitenétek,hogy ti minek nem vettétek hasznát?

-gondolok itt a hasleszoritótól a sterilizálóig,mindenre..

köszönöm

2013. ápr. 20. 13:50
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
3%
Legzesfigyelo, babamerleg, szoptatosparna, szoptatos melltarto, sterilizalo.
2013. ápr. 20. 13:56
 2/38 anonim ***** válasza:
88%
Eddig en ugy gondoltam hogy a sterilizalo felesleges dolog(regen is megoldottak sima forralassal).De aztan utana olvastam es a mai klorozott agyon vegyszerezett kemeny vizben egy fozes alkalmaval is osszekarcolodhatnak az uvegek.En ezert mikors sterilizalot fogok venni(az olcsobb is mint a masik fajta).
2013. ápr. 20. 13:58
 3/38 anonim ***** válasza:
79%
én pont a légzésfigyelőt nem sorolnám a fölösleges dolgok közé..
2013. ápr. 20. 13:59
 4/38 anonim ***** válasza:
92%
Kedves első, nekem ezek közül minden van, nem hiszem hogy ezek a legfeleslegesebb dolgok. Sztem bébiőr, zenélő körforgó, baldachin, stb
2013. ápr. 20. 14:01
 5/38 anonim ***** válasza:
100%

Hat en a legzesfigyelot erosen meggondolnam, szerintem egy hasznos es jo dolog, fontos. Nekem minden gyerekem (3) ezen aludt/ alszik az elso eveben. Es en merleget is szeretem, plane hogy leveheto a teteje es 20 kgig szobamerleg.

Nalam a top hulyeseg a kutacsvedo:) jot rohogtem amikor lattam hogy lehet kapni:)))

6/38 Gyönyörűséges ***** válasza:
69%

Néhány dolog ami eszembe jutott:

-sterilizáló nekünk nem volt, de cumisüveget sem használtunk mert még mindig szopik a babám 11 hónapos

-nekem van hasleszorítós bugyim, lidl-ben volt akciós, imádom, mai napig hasznát veszem, tök csinossá tesz bizonyos ruháknál :)

-légzésfigyelő, bébiőr szerettem volna, végül nem vettünk, nem is bánom. Szerintem az időre született és egészséges babáknak nincs rá szükség.

-különböző babakozmetikumok feleslegesek tele vannak káros kémiai anyagokkal stb....

-mivel nem használunk cumisüveget így felesleges volt megvenni a cumisüveg mosót (ezeket ráér akkor is, ha használni fogtok cumisüveget)

-babaágynemű esetében kispárna és takaró, ezáltal a szettet felesleges megvenni. Soha nem használtuk a csomagban lévő takarót, óriási, majd kb 2 éves korában.

-kis kád: mi kaptunk egyet, de kb 4 hónapos korára már venni kellett egy nagyobbat, alapból nagyot vennék

-hipep-szuper lázmérő szerintem felesleges, a sima digitális is megteszi

-orrszívó-porszívó nagyon hasznos

Ha írsz még konkrét dolgokat szívesen válaszolok, de más nem jutott most eszembe:)

7/38 anonim ***** válasza:
90%

én nem teljesen értek egyet az elsővel.

a légzés figyelő,igen is hasznos. mindkét gyerekemnél 2 szer jelzett (nem véletlenül)

én szeretem a szoptatós melltartómat is,mert rengeteg tejem volt ami állandóan csöpögött-és ebbe könnyen belehelyeztem a betétet,ha szoptattam akkor meg csak kikapcsoltam és könnyen hozzáfért a baba.

sterilizálót nem használtam,de nem is hiányzott.

a mérleg az első pár héten jó ha van,de nem azért hogy minden órában méregesd..

2013. ápr. 20. 14:03
 8/38 anonim ***** válasza:
33%

Elnezest, en a kerdes igy szol:

segitenétek,hogy ti minek nem vettétek hasznát?

Hat nekem felesleges volt a legzesfigyelo.

2013. ápr. 20. 14:03
 9/38 Gyönyörűséges ***** válasza:
100%

A zenélő körforgó kb 6 hónapos koráig kötötte le az én babámat, de egy percig se bántam rá azt az 5.000 Ft-ot, imádta, szerette, nyűgösebb napokon sokat segített, szerintem az egy hasznos dolog.

Szoptatós párna, mai napig használjuk alvásnál, szeret a babám hozzá bújni a kiságyában.

Szoptatós melltartót hordok már 11 hónapja, legjobb döntés volt, könnyű szoptatni benne és igazán kényelmes.

2013. ápr. 20. 14:05
 10/38 anonim ***** válasza:
100%

Ja es meg ket dolog: ruhakat a babanak es pluss allatokat csak mertekkel vegyel mert mindenki azt hoz majd. Nekunk pl 70 (!) db 68-as bodynkn van es fogalmam sincs, hogy mikor vettem meg a 40,50,60.darabot:)

Nekem szemely szerint az sem jo, ha tul sok szep ruhakuk van, mert nem tudom mindegyiket annyiszor raadni, hamar kinovik es mindig ott tanakodom, hogy most melyiket adjam rajuk.

2013. ápr. 20. 14:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!