Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi az a teljesen fölösleges...

Mi az a teljesen fölösleges dolog, amit semmiképpen ne vegyünk a babának?

Figyelt kérdés

a listánk megvan-de van néhány olyan dolog,amiért az áruházak rengeteg pénzt kérnek-és nem is használjuk majd. segitenétek,hogy ti minek nem vettétek hasznát?

-gondolok itt a hasleszoritótól a sterilizálóig,mindenre..

köszönöm

2013. ápr. 20. 13:50
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
Elso: hogy erted hog neked felesleges volt??? Az nem azert van, hogy hasznald, az csak ott van es vegzi a dolgat. Ha nem jelez az jo, de attol meg hasznos. Ha tevesen riaszt, annak technikai oka van, nem jol hasznaljak
2013. ápr. 20. 14:08
 12/38 anonim ***** válasza:
93%
Légzésfigyelő mindenképp hasznos,életet menthet. Szoptatóspárna is sokat segíthet, 4,5 kg-mal született kisfiamat fél-1 óráig tartani, hát leszakadt volna a karom a szopipárna nélkül.Normál párnával csak kínlódtam. Szoptatós melltartó nagyon praktikus.
2013. ápr. 20. 14:10
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem mind van, amit az első írt, de egyiket sem tartom feleslegesnek. Mindnek tök jó hasznát vettem. A légzésfigyelő meg aztán tényleg nem felesleges, szerintem!

Amit én annak tartok, bár megvettem de egyszer sem használtam: elfordulásgátló párna és a belefektetős-babafürdető (ezt nem tudom pontosan hogy hogy hívják) Sokkal biztonságosabb, ha te fogod a kicsit, mintha erre fektetnéd rá fürdetés közben.

2013. ápr. 20. 14:11
 14/38 anonim ***** válasza:

Ez a zenélő körforgó aminek egyszerű változatát állandóan neked kell feltekergetni na az semmit se ér. Én damillal a pelenkázó fölé meg a kiságy fölé lógattam színes papírokat meg 900 ft-os ikeás fordót aztán jónapot, sokkal többet nézegették a gyerekeim mint a 6 ezer ft-os ajándékba kapott körforgót.

Van belőle persze drága ami távirányítású meg ilyesmi dehát az egy vagyon.

Számomra a szoptatós párna pl. PONT nem volt felesleges, de abból se kell ám 10 ezer ft-os én teszveszen rendeltem 3800 volt. Terhesen aludtam vele szoptatáskor pedig első gyereknél még nem volt így görnyedeztem, majd beszakadt a hátam, a mellemet is jól a szájába kellett volna tennem, hogy ne fájjon annyira a szoptatás, meg közben még a babát is tartani, na az nem volt egyszerű.

Így második babánál már beszereztem a szopipárnát és évekig jó barátunk volt:)

Babamérleg: szerintem felesleges megvenni ha vmiért méregetni kell vagy első időkben tök bizonytalan az ember a baba meg sokat sír (nem tudja az anyuka egyből leszűrni hogy éhségében e) akkor kérte kölcsön a védőnőtől vagy kölcsönöztem a bababoltból.

Én amit hülyeségnek tartok az az elfordulás gátló párna (ilyen szivacs ék szerű vmi) meg a fej ellapulás elleni párna meg a kutacsvédő amit előttem is írtak...

2013. ápr. 20. 14:14
 15/38 anonim ***** válasza:

14 vagyok na nekünk meg a fürdetésnél beletehető tartó tett tök jó szolgálatot:)) ebből is látszik kinek ez kinek meg amaz felesleges. Mi mindketten magasak vagyunk a férjemmel és borzasztóan görnyednünk kellett ha mi akartuk tartani az eleve 4400 grammal született babáinkat a kiskádban, nehéz volt kényelmetlen és nem tudtuk élvezni a dolgot egyáltalán, sírtak is.

Mikor ezt a beletehető tartót beújítottuk onnantól egy élvezetes pancsizás lett az egész és a gyerekek se sírtak és a mi derekunk se szakadt le.

2013. ápr. 20. 14:19
 16/38 anonim ***** válasza:
55%

Elso vagyok. latom nem megy az ertelmezes.... A kerdezo a TI minek NEM vettetek hasznat kerdest tette fel. Erre a valasz az, ami NEKEM nem volt hasznos. Te meg azt irod le, ami NEKED nem volt hasznos. A ketto nem feltetlenul egyezik.

Legzesfigyelo- kaptunk ajandekba. Soha nem jelzett, soha nem volt gond. Hasznos volt szamomra?Nem.

Babamerleg - hetente jartunk a vedonohoz, aki a szomszed epuletben rendelt es minden alkalommal lemerte a gyereket.

Hasznos volt otthon a merleg?Nem.

Szoptatosparna- kenyelmetlen volt, a gyerek jobban szeretett siman mellettem fekve lenni.

Hasznos volt nekem?Nem.

Szoptatos melltarto- atlatszo volt, ronda, eszmeletlen draga es pont arra volt jo, mint egy normal melltarto.

Hasznos volt nekem?Nem

Sterilizalo. - A gyerekem fel eves koraig kizarolag szopott, igy teljesen felesleges volt.

Hasznos volt nekem?Nem.

2013. ápr. 20. 14:19
 17/38 anonim ***** válasza:

Én is csak most fogok szülni, de leírom, hogy milyen tapasztalatokat hallottam, és hogy én, hogy én hogy fogom csinálni...

-cumi, cumisüveg, mellszívó, sterilizáló szerintem ezek mindaddig feleslegesek, amíg nem szülsz, mert nem tudhatod, hogy mikor lesz rájuk szükséged, hogy tudsz-e majd szoptatni..

Mi megnézegettük ezeket, és ha úgy alakul, hogy nem tudok szoptatni, akkor apa szépen elmegy és megveszi.. addig nem költünk rá.

- ruhákkal mi is csínján bánunk, mert kaptunk már most is milliót... szó szerint milliót és meg is mondtam mindenkinek, hogy ne hozzanak többet, mert nagyon felesleges... 1 hónap alatt kinövi őket..

helyette hozzanak pelust, törlőkendőt... stb. olyasmit amit biztosan elhasználunk..

-baldahin, ágyra rakható fogó zenélő szerintem is felesleges, de ez mindenkinek egyéni döntés, hogy mire futja, meg hogy mit szeretne venni...

- babakozmetikumokból szerintem felesleges megvenni a boltit, mert a legjobb szerintem a gyógyszertári és az olcsóbb is ha kiírják!

-ami nekem alapszükség, ezeken kívül is veszünk majd még ezt azt, de ezek nélkül nem vágnék bele:

-20-30 db textilpelenka,

-1-2 méretű pelenkák, popsitörlő hadak,

-pelenkázófeltét,

-babapléd,

-babakocsi,autósülés-hordozó,

-kád nagyobb méretű,

-ruhák bár ezekből látván, hogy a barátnőm babája már egy hónap után vagy 10-et nem tudott felvenni, nagyobb méretűek!

-kiságy matraccal

Én ennyit tartok létszükségnek..

Nekünk is nagyon sok minden fel van írva.. de azokat ráérünk később is megvenni.. szeretnénk majd egy pihenőszéket, meg egy játszószőnyeget, de lehet hogy ezt is ajándékba kapjuk majd!

Hasleszorítóról meg annyit, hogy én biztosan nem vennék, de nyeretem egyet, így lesz! :D

2013. ápr. 20. 14:32
 18/38 anonim ***** válasza:
42%
Legzesfigyelo, sterilizalo. Orvoskent mindkettot gigantikus szemfenyvesztesnek tartjuk a ferjemmel, nem vettuk egxiket sem.
2013. ápr. 20. 14:33
 19/38 anonim ***** válasza:
17-es vagyok, bocsi a légzésfigyelő kimaradt, azt is veszünk! Igaz nem a legdrágábbat, de lesz!
 20/38 anonim ***** válasza:
Legyen lenne, csak elnyomtam.
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!