Normális dolog hogy stanál a pocokom? 16 hetes vagyok és pár napja sehova nem nőtt! Sőt mintha kisebb lenne valamivel! Baj lehet? Nagyon aggódom!
Jaj, nyugodj már le!
Nekem 16 hetesen nem is látszódott még semmi és csak a 19. héttől éreztem nagyon enyhén.
Nekem is úgy volt (fotókkal is alá tudom támasztani:)) hogy 10-12 hetesen akkora sőt nagyobb hasam volt az állandó puffadástól mint 16 hetesen!
Mozgás, 18-19.hétig normális hogy első baba még nem érezhető ahogy mozog.
Na, pont ezen agonizáltam, hogy 11. hétig puffadt voltam, akkor nőtt egyet látványosan, aztán azóta semmi. De nekem már látszik egy kicsit, akik ismernek észre veszik, hogy van pocakom. De nekem ez már a második baba. Érzem is mozogni már egy hete. 16 hetes vagyok most.
Kedves kérdező, az a tapasztalatom, hogy vannak ilyen látványos növekedések, amikor egyik napról a másikra hirtelen nő egy nagyot a pocak. Ne aggódj, minden rendben odabenn!!!!
Mikorra vagy kiírva?
Igen,én is így voltam,hogy valamikor ez idő tájt mintha nem nőtt volna.Látnád most :)29 hetesek vagyunk és már hatalmas.
Amúgy első baba és a 17. héten éreztem először :)Nagyszerű érzés!
Akkor éreztem először,amikor a védőnőm mondta,hogy most már figyeljem esténként 1 órát és ha ekkor 1-2 mozgásnál többet érzek,akkor az már a baba és nem csak bélmozgás :)
Rögtön az este 8-at számoltam,nagyon kis gyengén,de ő volt :)
Szép babavárást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!