Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3. babával nektek is nagyon...

3. babával nektek is nagyon hamar nőtt a hasatok?

Figyelt kérdés

Még csak 10 hetes vagyok, de akkora hasam mint, mist az előző terhességeimnél kb 16-18 hetesen.

Nagyon zavar. :(

2013. ápr. 10. 13:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen,mert a hasfalam már nem volt olyan erős,mint korábban.
2013. ápr. 10. 13:48
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen.

Első baba 24 hetesen kezdett látszani, második 20 hetesen, harmadikat a 11 héten kiszúrta több kolléganőm is.

Mondjuk a babáim is egyre nagyobbak lettek, de az elején ez még nem számít, inkább csak hogy lazább a hasfal.

2013. ápr. 10. 13:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Első 2 gyereket simán eltitkoltam a 13-14. hétig, csak akkor mondtuk el a családnak, és még csak nem is sejtették. Anyukám tegnap rákérdezett, hogy megint babát várok-e, mert akkora a hasam.
2013. ápr. 10. 13:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyobb a hasam pedig csak 12 hetes vagyok a nagy lányom mindig mondogatta hogy anya te terhes vagy. A második babámnál 14 hetesen kezdett el nőni a hasam.
2013. ápr. 10. 14:03
 5/6 anonim ***** válasza:
igen sajnos engem is nagyon zavar és nem tudom a hasfalam lenne e gyenge mert hónapok óta sportolok lefogytam stb. mégis akkora most a hasam 11 hetesen hogy döbbenetes. Mi se akartuk senkinek se mondani de most már bejött bejön a jó idő és EZT TUTI kiszúrja most már kardigánban, pulcsiban is mindenki :( Letagadni persze nem akarjuk de még semmi kedvem se volt mesélgetni meg meghallgatni a jótanácsokat stb.stb. nem beszélve róla hogy barnáztam hetekig és nem is akartam 12. hétig beleélni magam.
2013. ápr. 10. 14:48
 6/6 anonim ***** válasza:
5 vagyok kimaradt egy fél mondat az elejéről tehát lapos volt a hasam és tornáztam hasra (is).
2013. ápr. 10. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!