Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nektek nem (volt) ilyesztő,...

Nektek nem (volt) ilyesztő, hogy a terhesség legelején fájt a hasatok?

Figyelt kérdés
Nekem szinte folyamatosan fáj. Kb. 5 hetes lehetek, 2 hét múlva megyek dokihoz (hogy már lásson szívhangot is). Meddig tart ez?
2013. ápr. 7. 18:26
 1/6 anonim ***** válasza:
de...aztán láttam a szivverést a 7. Héten, azóta nyugodtabb vagyok...hidd el normális...nő a méh, kell a hely:)
2013. ápr. 7. 18:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Hajaj:) én még most is!!:) pedig már 15+2 napoy kislány anyucija leszek:) nekem is fájt, és még mindig néha. Nyugi....egész terheséged alatt fogsz észlelni furcsa "fájdalomnak" nem nevezhető érzéseket...ez csak a babus:)!
2013. ápr. 7. 18:51
 3/6 Adri1616 ***** válasza:
Én 12 hetes vagyok és még mindig érzek sokszor menzesz szerű fájdalmakat. Nekem sajna vérzésem is volt. Ha nem múlik vagy erősödik ne adj isten barnázni vagy vérezni kezdenél menj be a sűrgősségire a biztonság kedvéért. De mint elöttem is írták ez általában a méh növekedése és a szalagok nyúlása miatt van teljesen természetes :-) nagyon boldog és problémamentes babavárást kívánok. :-)
2013. ápr. 7. 19:01
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, és remélem nem lesz semmi prőbléma!

Mindenkinek sok egészséges babát!

2013. ápr. 7. 19:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én is 5hetes terhes vagyok. Nekem is szokot fájni a hasam,de legtöbbször olyankor mikor sokat vagyok fent.

Nekem a második terhességem és én majd csak 9dik héten megyek orvoshoz. Az elöttem lévöknek igazuk van,hogy a szallagok és améh növekszik,kell a babának a hely. Ameddig nincs vérzésed és nem folyamatos a hasfájásod,addig ne aggódj.

2013. ápr. 7. 19:30
 6/6 anonim ***** válasza:

De, és nekem még rózsaszínes folyásom is volt. Szóval kész frászban éltem az első 12 hétig, majd "teljesen" megnyugodtam. Most már mozog, fix időpontjai is vannak, mikor bejelentkezés van, szóval ilyen téren kevésbé aggódom. Nálam a kis fájdogálás kb. a 8-9. hétig tartott, de kb. 12. hétig éreztem havonta, mikor meg akart jönni. Szóval ne ijedj meg, ha esetleg pár hét múlva az esedékes menses idején hasonló kis görcsöket, feszítést vagy nyomást élsz át. Biztosan fel fogod ismerni, ha jelentkezik, mert tipikusan az az érzés lenne, csak nem jön semmi.

Gratulálok és jó egészséget kívánok neked és a babának!

21. hkm

2013. ápr. 7. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!