Nektek nem (volt) ilyesztő, hogy a terhesség legelején fájt a hasatok?
Köszönöm mindenkinek, és remélem nem lesz semmi prőbléma!
Mindenkinek sok egészséges babát!
Kedves kérdező!
Én is 5hetes terhes vagyok. Nekem is szokot fájni a hasam,de legtöbbször olyankor mikor sokat vagyok fent.
Nekem a második terhességem és én majd csak 9dik héten megyek orvoshoz. Az elöttem lévöknek igazuk van,hogy a szallagok és améh növekszik,kell a babának a hely. Ameddig nincs vérzésed és nem folyamatos a hasfájásod,addig ne aggódj.
De, és nekem még rózsaszínes folyásom is volt. Szóval kész frászban éltem az első 12 hétig, majd "teljesen" megnyugodtam. Most már mozog, fix időpontjai is vannak, mikor bejelentkezés van, szóval ilyen téren kevésbé aggódom. Nálam a kis fájdogálás kb. a 8-9. hétig tartott, de kb. 12. hétig éreztem havonta, mikor meg akart jönni. Szóval ne ijedj meg, ha esetleg pár hét múlva az esedékes menses idején hasonló kis görcsöket, feszítést vagy nyomást élsz át. Biztosan fel fogod ismerni, ha jelentkezik, mert tipikusan az az érzés lenne, csak nem jön semmi.
Gratulálok és jó egészséget kívánok neked és a babának!
21. hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!