Ti is görcsöltetek (mintha megjönne a menzi) a terhesség legelején? Meddig tartott ez?
Figyelt kérdés
Folyamatosan , erősen vagy, hogy éreztétek ti ezt? Ugyanúgy megvoltak a tünetek, mintha mindjárt megjönne, de végülis a vérzés helyett lett egy pozi teszt? :)2012. aug. 25. 20:01
1/6 anonim válasza:
Én kb 2 hétig éreztem,utána pedig a méhszalagok nyúlása miatt fájt,szúrkált.
30hkm
2/6 anonim válasza:
Pont ugyanolyan volt, mintha meg akarna jönni, jó pár hétig. Én 9 nap késés után teszteltem, mert ááá, érzem, hogy megjön... meg is jött 9 hónap múlva a kisfiam!!:):)
3/6 anonim válasza:
Én éreztem,sokáig is,ez azért van,mert nő a méhed,feszül minden,szóval normális ne izgulj:)
4/6 anonim válasza:
Én is mikor meg kellett volna jönnie előtte már pár nappal éreztem ezt az érzést most 6+5 hetes vagyok és azóta is érzem szedek rá magnéziumot és már ritkábban érzem! bár minden napos!
5/6 anonim válasza:
Mielőtt meg kellett volna jönnie már előtte pár nappal iszonyat görcsöltem, plusz még fel is volt a hasam hatalmasra puffadva.Ez tartott olyan 4-5 napig, utána enyhült de később is többször előjött csak már nem volt annyira intenzív a görcsölés.
6/6 anonim válasza:
Szia! Én már a várható havi előtt egy héttel elkezdtem iszonyatosan görcsölni , azt hittem előbb fog megjönni erre lett egy pozitív tesztem. Utána még a 9. hétig folyamatosan görcsöltem, kaptam rá magnéziumot attól jobb lett. 21hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!