Van itt olyan, akinek terhesseg legelejen nagyon ment a hasa?
Figyelt kérdés
Szerintetek lehet ez a terhesseg jele?2012. szept. 19. 20:06
1/8 anonim válasza:
Nem lehet. Ilyen blödséget még nem hallottam, ne haragudj.
2/8 anonim válasza:
Inkább hányás a gyakori, és terhesség közben a székrekedés fordulhat elő, hasmenés semmiképp!
3/8 anonim válasza:
na ne haragudj,de ezzel inkább a gsztroenterologiára menj,ez nem terhesség jele...valami jo fertozésés hamarább
4/8 anonim válasza:
Nekem reggelente van hasmenésem. Kb a hatodik héttől. Most a 11. hétnél tartok. Mondta a doki, hogy lehet a vitamintól is akár, és ha csak reggel van, pontosabban csak napi egy, akkor ne aggódjak, és ne foglalkozzak vele. Ha napi többször is lenne, akkor háziorvoshoz, székletvizsgálat stb. Mert annak más oka lenne.
5/8 anonim válasza:
akkor en tuti ufo vagyok, mert 3 terhessegbol 3szor volt az elso tunet a hasmenes......legeloszor 3 hetig tartott a masodiknal csak 1 hetig (sajnos az a baba nem akart velunk maradni) es mast is tobb mint 2.5 hetig hamsnesem volt a beagyazodas utan.
10 hetes vagyok es meg a mai napig is gyakran van higabb szekletem es sosincs szekrekedesem, ellenben ha nem vagyok kismama igen gyakran van.
6/8 A kérdező kommentje:
Nekem is 3 gyerekem van, es a masodiknal vegig volt hasmenesem a legelejetol. Csak arra voltam kivancsi, hogy masnak is volt-e ilyen vagy csak veletlen egybeeses volt nalam.
De ma reggel hanytam is, hm. csinalok egy tesztet es kiderul.
Koszi a valaszokat.
2012. szept. 20. 07:17
7/8 anonim válasza:
Várom a teszt eredményét!!! :)
8/8 anonim válasza:
Nekemis első tünetek közé lehet sorolni a hasmenést.De én amugy se vagyok hányós.Gyerek korom óta nem hánytam.Most megint megyeget a hasam,de tesztet még nem csináltam,mert ebbe a hónapba kezdtem el szedni a gyógyszert.Kérdés milyen sikerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!