Akinek a terhesség legelején volt a tünete has szúrás (a méh, petefészek körül), hogyan jellemezné, milyen volt pontosan?
Figyelt kérdés
És mikor érezted először, meddig tartott?2012. jan. 28. 18:15
1/10 anonim válasza:
nekem egészen a 15-dik hétig volt panaszom rendszeres alhasi fájdalmam volt mint mikor menstruácios fájdalma van egy lánynak hányiger (hányás) az egész terhesség alatt 2x volt késöbb érkeznek a derék és a hát fájások. fáradékonyság aluszékonyság volt rám jellemzö.
2/10 anonim válasza:
Szia!Nekem most van a petefeszek szurkalas,es meh szurkalas.Elsejen lesz esedekes a mensim.Szoval meg nem tudom....Egyszer mar voltam terhes,ott ilyesmit nem ereztem,csak az elmaradt mensi utan par nappal,es egy ket hetig tartott.
3/10 Szanka válasza:
Hát őőő... Pontosan milyen?? Ezt érezni kell, de komolyabban, nekem most olyan, mintha fel lennék fázva, szurkál a jobb oldali petefészkem, máskor meg esténként begörcsölök,mintha meg akarna jönni. Csütörtökön délután teszteltem egy hatalmas pozit, meg szombat reggel is. Hétfőn megyek az orvoshoz, szóval nem tudom, hogy még hogy is vannak a dolgok. Ahogyan én számolom 7-8 hétben lehetek, utolsó mensim első napja dec.8-án volt.
4/10 A kérdező kommentje:
Nekem is elsején esedékes!:)
Pénteken kezdődött, hogy csak simán ültem, dolgoztam és erős szúrást éreztem, ami azóta is hol gyengébben, hol erősebben érezhető! És mintha feszülne is a méhem azóta, tegnap este pedig görcsölt, ma reggelre enyhült... szóval nem tudom mire gondoljak!:)
2012. jan. 29. 09:58
5/10 anonim válasza:
Hat jovo heten meglatjuk,majd ird meg mi lett az eredmeny.En is megfogom :) az elsejen esedekes mensis valaszolo
6/10 A kérdező kommentje:
Oké, megírom mindenképp! Drukkolok!:)
2012. jan. 29. 15:58
8/10 A kérdező kommentje:
Hát ez már elég rég volt, így pontosan már nem is emlékszem mi miatt volt! Valószínű a közelgő menzesz, vagy egy kis felfázás (mert elég gyakran volt benne részem) Az biztos, hogy akkor sajnos nem terhesség tünete volt, amiben reménykedtem! :-)
2013. nov. 19. 08:15
9/10 ikszdéé31 válasza:
Köszönöm, hogy válaszoltál, azóta sikerült a baba?:)
10/10 A kérdező kommentje:
Szívesen! :-) Igen, azóta született egy kisfiam! :-)
2013. nov. 21. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!