Nma kérdése:
Nektek is faj, huzodik a hasatok mikor ejszaka atfordultok a masik oldalotokra?
Figyelt kérdés
33 hkm vagyok es borzasztoan rossz atfordulni egyik oldalrol a masikra, az a baj hogy nem birok sokat egyik oldalamon aludni es muszaj atforduljak de olyankor olyan mintha egy suly huzna le az oldalamat es faj is, gondolom ezt a baba sulya okozza. Ugye nem art a babank a forgolodas?2013. ápr. 2. 10:01
1/3 anonim válasza:
Nekem is így volt mindkétszer, most a 3. gyereknél már a 14 héten érzem, hogy óvatosan kell fordulni. A forgolódás nem árt, csak óvatosan, lassan, és fogd meg a hasad. Egy kispárna is jól jöhet, ha a pocid alá teszed, így nem húzódnak annyira a szalagok.
2/3 anonim válasza:
Én is eléggé szenvedtem minden átfordulásnál. Nem árt a forgolódás, csak lassan csináld és fogd meg a hasad közben, hogy meg legyen támasztva.
3/3 anonim válasza:
Sajnos nekem ez már 18 hetesen így van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!