Miért aggódom ezen ennyire (munkahely), más is volt így?
Ma nem tudtam bemenni dolgozni, mert tegnap délután hánytam, és azóta hasmenésem van. Tegnap este felhívtam a főnököm, hogy nem biztos, hogy be tudok ma menni. Voltam orvosnál is, hétfőn kell visszamennem, de nagyon rosszul fogadta a főnök, mikor felhívtam ma. Azt sem mondta, hogy jobbulást...
18+5 hetes terhes vagyok. Május végéig dolgozom még.
Mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban? Vélemények?
Én a 26. hétig dolgoztam, eredetileg a 35.-ig szerettem volna. De a főnökeim nagyon bunkók voltak, sokat idegeskedtem. Nem akartam én megkülönböztetett bánásmódot, de amikor már minden apróság miatt a szőnyeg szélére állítottak, elegem lett. Akkor telt be végleg a pohár, amikor a sarokba akartak szorítani. Szerintük én cserben hagytam a céget azzal, hogy terhes lettem, és szépen elmondták, hogy ha a munkámat x ideig még úgy végzem, ahogy ők azt elképzelik, akkor ennek nem lesz semmi következménye. Persze tudtam, hogy ez csak üres fenyegetőzés, de nagyon rosszul esett. Mellette el is kezdett nyílni a méhszájam, így az orvos is azt javasolta, jobb lesz, ha nem idegeskedem.
Nagyon jó döntés volt, ma már bánom, hogy nem jöttem el hamarabb táppénzre!
12. héttől nem dolgozom. Sajnos már volt 1 vetélésem, így nem akartam kockáztatni. Hála az égnek minden rendben a picivel és egyáltalán nem bánom h így döntöttem. valahogy nem hiányzok senkinek a munkahelyemről...
29hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!