Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek? (terhesség...

Mi a véleményetek? (terhesség és munka) Volt valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

Nem érzem magam szörnyen testileg, 16 hetes terhes vagyok.

VISZONT. A munka helyemen egyre idegesebb vagyok.

Kis munkatársi közösség van, de ennek ellenére senkit sem érdekel a másik. pl. szabály hogy elegen legyünk kollegák a munkahelyen de multkor is elment az egyik kollegám szabira és a főnök is ugy döntött azon a napon megy el.

Bezzeg ilyenkor nem számít hogy kevesen vagyunk, annyira nehéz napom volt pénteken, el sem mondható. Péntek óta fáj a fejem, ideges vagyok.

Gondolkoztam el kellene jönnöm táppénzre de albiban élünk és hát lehet elég lenne a pénz akkor is, viszont akkor nem tudnánk félre tenni mire jön a baba :(

2 hét alatt többet idegeskedtem mint az elmult 3 hónap alatt, és ez baromira rossz.

A párom mondja menjek TP-re nem számít a pénz, de nem megy sajnos, nem merem megtenni, pedig legszívesebben ott hagynám az egészet a fenébe.

A főnököt utálom, annak nem számít semmi csak ő. Decemberben nem dolgoztam annyit a vizsgálatok stb miatt de amióta vissza mentem ő megint lazsál. Jó ő a főnök lehet, de semmivel sincs nagyobb végzettsége....vagy bármi. Előtte meg állandóan azt hangoztatta hogy a legfontosabb a kisbaba és én.

De nem ez mutatkozik a cselekedetein. Baromira ideges vagyok, szét tudnék robbani!!!!!!

Nem tudom menjek-e TP-re :(

2013. jan. 27. 14:42
 1/9 anonim ***** válasza:
50%

Nekem sem volt egyszerü,még is végig dolgoztam a terhességemet.Ki sem bírtam volna otthon...Megevett voln az unalom.

Próbáld ne túl stresszelni magad.

Akkor menj TPre ha beteg vagy,vagy rosszul érzed magad.

2013. jan. 27. 14:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha elmégy, akkor ki tudod magad pihenni, ha a keresetedre nincs annyira szükseg, akkor miért töröd magad és veszélyezteted a gyereket is.

Elküldeni nem tud, mert a terhesség - meg amig utána otthon vagy a babával - alatt védve vagy, utána meg még az sem biztos, hogy meglesz még a cég.

2013. jan. 27. 14:49
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
Rajtad múlik ezt csak te érzed. Ők meg akkor dolgoztak többet amikor te orvosnál vagy. Sajnos ez van a munkahelyek többsége ilyen vagy még rosszabb.
2013. jan. 27. 14:49
 4/9 A kérdező kommentje:

Hát én mikor orvosnál vagyok nem dolgoztak többet mert arra az időre felvettek 1-2 hétre plusz embert.

Illetve amilyen vizsgálatra megyek azt reggel 7-től intéztem eddig illetve 4 után, hogy ne hiányozzak.

2013. jan. 27. 14:54
 5/9 frászkarikaborsó ***** válasza:
75%
én nem mennék táppénzre de leszarnám a munkának azt a részét amire nem kötelezhetnek. Ezzel nem azt mondom hogy nem végezném el a munkámat, hanem hogy nem túlóráznék és nem idegesíteném magam olyasmin, amivel nem tudok mit kezdeni. Oldják meg nélkülem. Ha valaki babát vár akkor legalább ennyire legyenek rá tekintettel. Megmondanám hogy ennyit bírok dolgozni és kész. Főleg ha más meg a lábát lógatja egy terhes nő mellett.
2013. jan. 27. 15:02
 6/9 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Ez mindig is igy volt. Ha ott vagyok szinte semmit sem csinál a főnök elvan facebookozik és nem sorolom!

Az fáj hogy mikor megtudta h babánk lesz azt mondta 1 hétig, hogy jaj a baba meg te vagy a legfontosabb!

Most meg szarik rá. A lényeg neki jó legyen.

Szabály hogy egyszerre 2 ember nem mehet szabadságra, de ő elment ugy hogy az egyik kollegám is elment.

De bezzeg minket nem engedett volna mert akkor kevesen leszünk....de a lényeg a baba és én!

2013. jan. 27. 15:06
 7/9 anonim ***** válasza:
17%

Igaz én 32 hetes vagyok és a munkahelyemen a "főnök" de én sokkal többet idegeskedek mint a többiek nagyobb rajtam a nyomás.

Én is végig dolgozom a terhességemet mert nem betegség...

És szerintem inkább türnék és sporolnék minthogy otthon üljek és ne legyen pénzem és a babànak ne tudjam megvenni amire szüksége lesz.

2013. jan. 27. 15:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megbántani de egy számodra idegen nem rokon csak ismerős jelen helyzetben a főnöködtől azt várod, hogy elájuljon hogy terhes vagy. Ilyen volt akkor ilyen is marad.
2013. jan. 27. 15:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Ezt egyedül csak te tudod eldönteni! Mi nem tudjuk megmondani, mennyire rossz neked, vagy meddig bírod ki. Azt sem tudjuk eldönteni, hogyan jönnétek ki anyagilag.

Én el tudnám képzelni, hogy olyan szinten idegeskedjek, hogy kiirassam magam táppénzre, nálunk azonban sajnos nem lehet, mert külföldön dolgozom és nem írnak ki.

2013. jan. 27. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!