Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A bal petefészkemben talált a...

Szilvi81 kérdése:

A bal petefészkemben talált a dokim egy 3cm-es cisztát, de a méhemben látott petezsákot is. Volt valakinek hasonló tapasztalata és így babája? Két hét múlva kell mennem megint vizsgálatra. Jó lenne, ha két hét múlva jó híreket közölne a doki.

Figyelt kérdés
Dec.20-án kellett volna megjönnie a menszimnek. Mivel nem jött meg 24. -én csináltam egy tesztet és negatív lett.28. -án kaptam hozzá időpontot. Mondta, hogy másnap csináljak megint tesztet és hívjam fel az eredményről. Ma reggel megcsináltam a tesztet és az is negatív lett. Felhívtam és mondta, hogy akkor ne reménykedjek a babában.

2012. dec. 29. 21:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha a tesztek negatívak lettek, akkor az sajnos valóban nem túl jó jel...

De fel a fejjel! Nekem ugyan nem volt ilyen problémám, de hallottam már olyat, akinek volt cisztája, kivették, aztán ugyanúgy lehetett babája!

Meg aztán tulajdonképpen most is akármi lehet, az, hogy nincs sok esély, nem jelenti azt, hogy egyáltalán nincs. (Ja és amúgy az orvosok mindig a legrosszabbra készítik a betegeket...) De tényleg próbálj a legrosszabbra készülni!

Én sokat fogok Rád gondolni! Aztán, kérlek, írd meg, mi lett! Drukkolok!

2012. dec. 29. 21:51
 2/8 anonim ***** válasza:
sajnos ha negatívak a tesztjeid nem utal babára, de attól még ne add fel hátha...
2012. dec. 29. 21:55
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a posztodat és a lelkesítő szavakat... Eldöntöttem,hogy addig is amennyit lehet pihenek... Próbálok nem rá stresszelni... Egyébként olyan tüneteim vannak, hogy alhasi fájdalom és pisilési inger, valószínű a cisztától lehet.
2012. dec. 29. 21:58
 4/8 anonim ***** válasza:

SZia! Nekem a jobb perefészkembe volt 2-3 centis ciszta... nekem is szurkált fájdogált meg minden... viszont nekem lett egy halvány pozi teszt is, de tudtam hogy csak a ciszta miatt..(orvosnál készült a teszt,de mondta hogy ez akkor sem baba, mert nincs ott semmi.) igyis volt baba sehol, aztán magától felszívodott rá 2hónapra már kutya bajom nem volt. És az eset után 4 hónappal pedig kiderült hogy terhes vagyok. Most járok a 10.hétnél.

SZóval ne streszelj, ha most nem jött össze, és ne engedd hogy kivegyék. mert felszívódik, fölöslegesen ne piszkáljanak beléd, az többet árthat!

2012. dec. 29. 23:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi volt az orvosnál? Él a baba? Drukkoltam/drukkolok!
2013. jan. 9. 22:25
 6/8 A kérdező kommentje:
Vasárnap megyek a dokihoz! Volt 5 napos vérzésem! :( Nem számítok semmi jóra! De majd a doki után kiderül, kíváncsi vagyok, hogy mit változott a helyzet!
2013. jan. 10. 18:11
 7/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs baba, de a jó hír, hogy ciszta sincs! :)
2013. jan. 16. 19:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy nincs baba, de az viszont nagyon jó, hogy a ciszta felszívódott!!! :)

Akkor hajrá a babaprojekthez! :)

2013. jan. 17. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!