1000-es méhszájértékkel meddig lehet húzni? Ha kímélő életmódot élek, sokat fekszem akkor végig is akár? Aki volt hasonló helyzetben mennyire kellett magát kímélnie? Mit mondott neki a doki? 30 hetes vagyok.
off: mi ez az 1000, meg 2000?
köszi:)
az 1-2-3 a mérete, hány ujjnyi, és a 000 az a zártságot jelenti, és így egyben szokták jelölni 1000,2000...3000
Azt hiszem így magyarázták nekem!
Úristen mik vannak :) én még csak a 8.hetemet taposom, tök tudatlan vagyok :D
Akkor a 3000 a legjobb?
Szia!
Nekem 31 hetesen beindult a zsülés, de hál istennek vissza tudták tartani! :)
Viszont 1222-vel jöttem ki a kórházból 32 hetessn úgy hogy a nyákdugómis elment!
39+4-re született a lányom!A 35. hétig folyamatosan feküdtem!Csak Wc zuhi!Utána már elérte a 3 kilót, és azt mondta dokim, hogy fokazatosan egyre jobban terheljemmagam!Ezt úgy értette, hogy rövid séta, meg egy kis főzés, ne rögtön karácsonyi menü a családnak...
De végülis,minden ruhát én mostam ki vasaltam bevásárolni jártam főztem takarítottam, és így is kihúztuk 39+4-ig!
Pihenj amennyit csak bírsz!ÉS beszélj a babáddal sokat!Hogy most még ott sokkal jobb neki, várjon még...
23 hós kislány és 14 hetes pocakbabai anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!