1000-es méhszájértékkel meddig lehet húzni? Ha kímélő életmódot élek, sokat fekszem akkor végig is akár? Aki volt hasonló helyzetben mennyire kellett magát kímélnie? Mit mondott neki a doki? 30 hetes vagyok.
Nekem a 37. héten lett 1000-es a méhnyak, de ezzel végülis végig kihúzhatod.
Én a 41. héten szültem, de akkor is indítani kellett.
Úgyhogy még sokáig maradhat ez az állapot, vagy esetleg elkezdhetsz nyílni is, de még akkor is van, hogy sokáig bent marad a baba.
Ne erőltesd meg magad, pihenj amennyit tudsz, de azért ne aggódj.
Szia, nekem soha nem volt 3000, én 2000-rel kezdtem, ez alkati sajátosság is. Simán kihúzhatod végig, túl is hordhatod, amíg nem nyílsz idő előtt, szerintem nincs miért aggódnod.
32h km
Nekem a 19.héttől volt 1000-res a méhnyakam.
fekvés,fekvés és sok magnézium. 36.hétig feküdtem.
38+4 hetesen szültem! nem volt semmi probléma a fekvésen kívül! úgy hogy nyugi:)
Én 32. héttől voltam 1000-es.
Kiírt után 2 nappal fektettek be a kórházba. Ez szerda volt. Csütörtök reggel vettek vért+ vizeletet. Fehérje volt a vizeletben 24 órás fekvés alatt nagyon durván vizesedni kezdtem.
Uh + nst rendbe volt, magzatvíz vizsgálat nem sikerült.
Péntek reggel lementem szintén a vizsgálatokra és az nst-n kielégítő volt a szívhang, uh-ról pedig már toltak a műtőbe.
Méhlepény kritikus állapotban volt, köldökzsinórról pedig ne beszéljünk...
A 10. válaszoló vagyok 13:04-es!
Szerintem ennyi talponlét belefér!Én is kb így csináltam!De a magnéziumot szedd mindenképp, és ugye nem magne B6-ot szedsz????Az nem sokat ér...
Éna 35. hétig voltam szigorú fekvésben (mint amit most Te is csinálsz) és utána mindent csináltam!A ruhákat is én tudtam mosni vasalni (bár ülve vasaltam :))Meg már nagobb kajákat is csináltam takarítottam, szóval akkor már mindent!Vezettem újra...
ÉS 39+4-re született!ÉS ha emlékszel az én értékem a 32. héttől 1222 volt és nem volt nyákdugóm sem!
Mi sem mertünk sexelni, de a 35. hét után már igen...(szinte minden nap, hogy pótoljunk...)
Drukkolok Nektek!ÉS csak a jó dolgokat ismételgesd magadban, vagy akár hangosan is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!