Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért aggódom ezen ennyire...

Miért aggódom ezen ennyire (munkahely), más is volt így?

Figyelt kérdés

Ma nem tudtam bemenni dolgozni, mert tegnap délután hánytam, és azóta hasmenésem van. Tegnap este felhívtam a főnököm, hogy nem biztos, hogy be tudok ma menni. Voltam orvosnál is, hétfőn kell visszamennem, de nagyon rosszul fogadta a főnök, mikor felhívtam ma. Azt sem mondta, hogy jobbulást...

18+5 hetes terhes vagyok. Május végéig dolgozom még.

Mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban? Vélemények?

2013. ápr. 4. 11:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Na én pont a rosszindulatú főnök és munkatársak miatt mentem táppénzre mihamarabb...

Azóta sem érdeklődnek utánam....

35 hetes kismama

2013. ápr. 4. 11:56
 2/14 anonim ***** válasza:
74%
Ne aggódj. Ki nem rúghat, csak biztos sz@rul jött ki neki a hiányod, akkor pedig ne várd az együttérzését, ha neki ebből hátránya származik.
2013. ápr. 4. 11:57
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok! Kedves első, Te mennyi idő után mentél tp-re? Hirtelen mentél, vagy átadtad a munkaköröd, elköszöntés a többiektől, stb?
2013. ápr. 4. 12:07
 4/14 anonim ***** válasza:
64%

Én is ezért mentem tp-re a 16. héten!

Szabin voltam 1 hétig, de az utolsó nap begörcsöltem és a mentő vitt a kórházba. Még az nap este felhívtam a főnököm, hogy mi a helyzet és hogy tp-re vesznek holnaptól veszélyezettség miatt. Ő annyit mondott, hogy "Jó", de másnap a kolléganőmtől kaptam egy e-mail-t, hogy ennyit a kollegiális összetartásról, és hogy én mit képzelek magamról, hogy a gyerekem fontosabb minta munkám! Na akkor elborult az agyam és többet nem kerestem őket, a tp papírt elvittem a HR-re minden hónapban, de ennyi! Azóta egyszer voltam bent a lányommal, de amint bementünk az irodába a lányom ki is fordult onnan!

Menj TP-re!

2013. ápr. 4. 12:09
 5/14 anonim ***** válasza:
én a 8. héttől táppénzen vagyok, kutyát nem érdekli mi van velem, már rég a helyemre állítottak egy másik kolléganőt. Munkahely miatt egy percig se idegeskedj!!!!!!!! Én ezért (is) mentem táppénzre. Mindennél fontosabb a kisbabám, nem, hogy holmi bunkó főnökök, meg kollégák miatt legyek ideges...
2013. ápr. 4. 12:26
 6/14 anonim ***** válasza:

8. héttől. Voltak görcseim és inkább nem kockáztattam.

Ne érdekeljenek...én bejelentettem a főnökasszonynak, aki azt se mondta, h gratulál....Hát ennyi.

1. voltam!

2013. ápr. 4. 12:32
 7/14 A kérdező kommentje:
Igazatok van, tényleg nem szabad ezen idegeskednem. Próbálok megnyugodni, köszönöm, hogy írtatok, sokat segítettetek!
2013. ápr. 4. 12:32
 8/14 anonim ***** válasza:
5 hetesen szabin voltam, mert utazast terveztunk, de mar nem tudtunk utazni sem, az orvos fekvesre itelt. 6. heten a fonokomnek is bejelentettem ezt es mondtam, hogy bizonytalan ideig tp, de amint tudok jovok. 10 hetes vagyok, azota se kerdezte meg, hogy mi van velem. En nagyon nagy munka kozepette estem ki, mar januartol dolgoztunk szombatonkent es, marc 31-ig hataridos munka miatt, igy gondolhatod mekkora cserbenhagyasnak szamit a tettem. Mondjuk a kollegak hivnak neha es biztatnak is, hogy en ezt most szarjam le. Jo lenne, ha 2. trimeszterre visszamhetnek dolgozni, a munka nem veszes, de nem tudom, hogy a fonok haragjat el tudnam-e viselni, mert nem kegyelmezne, beszolasokat, gyilkos tekinteteket kapnek az biztos. De hat olyan keves ez a tappenz, hogy az vicc...
2013. ápr. 4. 12:35
 9/14 anonim ***** válasza:
Én a 10 héten mentem el mert akkor még kirúghattak volna és inkább kiírattam magam! Tuti talált volna a főnököm módot rá,hogy kirúgjon ezért én léptem hamarabb!Azután amivel csak lehetett megnehezítette az életem! Semmi paoírt nem intézett! tgys-ra 4 hónapot vártam mert nem volt hajlandó intézni így magamnak kellett de így hosszabb! Még a táppénz után amit fizetett azt is ki akartza velem fizetettni! Azóta 1 éves lesz nemsokára a lányom 2-3 szok beszéltünk,ha neki kellett valami! Most meg várja,hogy mikor megyek be aláírni,hogy 1 éves korában leszámolok! Vagyis ő így gondolja! Csak én nem fogom aláírni! Így nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak ezzel kapcsolatba!
2013. ápr. 4. 12:37
 10/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm, egyre erősebb az érzés bennem,hogy lesz@rom az egészet. Várom még a tapasztalatokat, ha van kedvetek leírni!

Köszönöm mindenkinek!

2013. ápr. 4. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!