Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Beteg magzat akimár nagy...

Beteg magzat akimár nagy tényleg élve hagyják megszületni?

Figyelt kérdés
Na szóval most olvastam az egyik válaszban, hogy a csajnak 25 hétre kellett megszülni a babát és élve született de nem látták el, így meghalt szegény. Miért nem altatják el még a méhben?
2013. márc. 29. 19:32
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
Igen, jobb, hogy törölték a másik kérdést.
2013. márc. 31. 14:38
 52/62 anonim ***** válasza:

Tény, hogy jobb. Csúnya dolog volt így riogatni mindenkit.

No, de leszállok a témáról....

2013. márc. 31. 14:43
 53/62 anonim ***** válasza:

Úúúúúúúúr isten!!!! Miféle oldal ez a "válságterhesség.hu"

Én idióta barom meg megnéztem a képeket is!!!!!!Normálisak ezek az emberek hogy ilyen képeket tesznek fel!?! De most komolyan? Miféle képek ezek,ha ezek az eljárások nem is léteznek?Hát tudom hogy csak magamat hibáztathatom ezzel hogy megnéztem ezeket a szörnyű képeket,de számomra ez felfoghatatlan hogy mindez hogy kerülhet nyílvánosságra!!! Elnézést az indulatokért!!!De nagyon felzaklatott!!! De még azt is felpofoznám aki ilyeneket mond magáról hogy ő eü-s dolgozó és egy szót se ő fogalmaz meg a témáról, hanem szó szerint bemásol egy oldal szöveget!!! 17hetes kismama!!!

2013. márc. 31. 16:11
 54/62 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy írtam egy korábbi hozzászólásban itt, Amerika legtöbb államában viszont tényleg legális a 24. hétig az abortusz. Ott előfordulHAT ilyen.

Másfelől nem nehéz manipulálni egy képet, a fotóbolt és egyéb képszerkesztők "csodákra" képesek

2013. márc. 31. 16:13
 55/62 anonim ***** válasza:

Ja, és tipikusan abortuszellenes propaganda honlap. Megkockáztatom, hogy keresztények által készített (félreértés ne essék, nem vagyok sem vallásellenes, sem olyan, aki úgy gondolja, jó ha valaki állandóan abortuszra jár)

Szóval ilyen. De nem tudom mi az értelme van. Kétes eredetű infok, hazug képek, elrettentés, pánikkeltés, riogatás

2013. márc. 31. 16:22
 56/62 anonim ***** válasza:

"Bizony a tüdőérlelő nagyon fontos és minden magzat megérdemli az esélyt..."

Változatlanul nem értem a logkát.

Igen? Megérdemli? És a Down-kóros akkor miért nem?

Aha. Szóval az abortusz okés ha beteg, de ha nem látják el az életképtelen koraszülöttet az gáz. Értem.

Megérdemli az esélyt, ahogy az anya is a normális életre. Hadd döntse már el, hogy vállalja el a kockázatot, mert 11% az igen sok. Utána meg marad egy megnyomorított család, akik megérdemelték (volna) az esélyt. De pontozzatok nyugodtan, akkor is ez a véleményem.

2013. márc. 31. 22:35
 57/62 A kérdező kommentje:

A down kóros miért nem? Én biztosan nem írtam olyat, hogy a beteg babék nem érdemlik meg az esélyt. Én azt írtam, hogy MINDEN magzat megérdemli az esélyt...

Egyébként én SOHA nem vetetnék el még egy beteg babát sem!

2013. ápr. 1. 10:46
 58/62 anonim ***** válasza:

25. vagyok. Én is azt mondom, hogy a beteg baba is megérdemli az esélyt, épp azért írtam, hogy minden magzatnak esélyt kell adni a tüdőérlelővel.

És nem támogatom az abortuszt, bár nem vagyok szélsőséges, és igenis meg kell kezdeni az élettelen koraszülött ellátását.

Van egy 29. hétre született egészséges lányom, és 25. héten született ikreim, akik nem maradtak életben, nem volt idő tüdőérlelőre, de amúgy is nagyon nehéz helyzetből indultak. Egyikük élt 20 napot. Ha életben maradt volna, vállaltuk volna bármilyen betegséggel, de nagyon nehéz döntés volt, de újraélesztést nem kértünk, mert akkor már látszódott, hogy ebből nemhogy fogyatékosság, hanem csak vegetálás lenne, ha újraélesztik, és életben marad. Talán ha kaptak volna tüdőérlelőt, és nem váratlanul történt volna, akár egészségesek is lehetnének.

A 11 % valóban sok, egynek sem kéne lennie, de a szülő nem a tüdőérlelőnél dönt. Megkapja, a babáját ellátják, mert törvény van rá, és aztán lehet dönteni. A szülő az orvos segítségével.

De én nem értelek téged. Szerinted is megérdemli a down-os is az esélyt, de a koraszülött nem? És ott van az a 11%, ami sokkal magasabb lenne, ha nem lenne tüdőérlelő, akkor miért ne kéne beadni? Mi lenne, ha valaki nem kérné, de a babája erős, és megmarad, és azért lesz sérült, mert a szülei nem kérték?

És akkor melyik lenne az a súlyos beteg, akit te nem látnál el, mert van esély a súlyos szövődményre? Kómások, rákosok, akár influenzások??? Ez is ugyanaz, hiszen az influenzának is sok a halálos áldozata, és van akinek súlyos szövődményei lesznek. Akkor?...

2013. ápr. 1. 22:32
 59/62 anonim ***** válasza:

Döntések az életképesség határán:

[link]

2013. ápr. 1. 22:34
 60/62 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom utolsó. Nekem 22 hetesen indult meg a szülés, de időben beértem...
2013. ápr. 1. 22:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!