17 hetes vagyok és ha netalántán meghalna a magzat honnan lehet tudni?
Az én sógornőm meg a másik véglet:
20 hetes volt,amikor 3 ujjnyira kitágult és ömlött belőle a vér..a baba teljesen jól volt,volt szívhang,teljesen egészséges volt,de kitüremkedett a magzatburok a hüvelyéből,ezért meg kellett szakítani a terhességet.Megszülesztették,természetesen nem élte túl a baba :(
De nem is értem,hogy miért kell neked erre gondolnod?!Azért mert a sógornőd így járt sajnos,attól te még nem fogsz!!Nem szabad ilyen negatív dolgokra gondolni,mert a rosszat be tudja vonzani az ember!!Nem szabad ilyenekre gondolni,mert ahelyett,hogy élveznéd a terhességedet,csak rettegni fogsz végig,míg meg nem szülöd!!Nem szabad.Gondolkodj csak pozitívan,és élvezd a terhességedet!!
32+6 hkm
Már csak kb. 3 hét és érezned a kell a babád mozgását. Akkor már nem fogsz ilyeneken gondolkodni, ha érezni fogod mindig a mocorgást.
Ha pedig nagyon izgulsz addig, akkor járj gyakrabban a védőnőhöz szívhang hallgatásra, az uh talán körülményesebb lenne.
Előző vagyok. Én is rettenetesen izgultam, nekem is volt hasonló negatív dolog a rokonságban és ha az nincs, talán fel sem merül bennem a tiédhez hasonló kérdés.
Ki kell bírnod még ezt a pár hetet, utána már jobb lesz, én is akkor nyugodtam csak meg igazán, amikor éreztem már a babámat. Addig sajna a vizsgálatokon kívül nem tudod meg másképp, hogy minden rendben van-e.
Rosszul gondolod. Az első 12 hétben sem mindig van vérzés vetéléskor. Nálam egyszerűen felszívódott a magzat, a 12. heti UH-n már nem látszódott semmi, csak az üres petezsák. Semmi tünete nem volt, még a mellfeszülés sem szűnt meg.
Nem tudok mit mondani, ha nem volt még korábban vetélésed, akkor nem kell aggódnod. Mivel nekem volt, így én a következő terhességemet végigizgultam, szerencsére feleslegesen. Ráadásul én a baba mozgását sem éreztem, még a terhesség végén sem. Alig vártam az UH-kat, hogy megnyugtassanak.
Most várom a második babámat, de elhatároztam, vele nem fogok annyit izgulni, mert az jobban árt a babának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!