Esetleges vetélés esetén mennyi idö, mire halványabb lesz a teszt? Vagy esetleg nem jelez terhességet? és mi látszik amikor távozik a magzat? Hogy néz ki? 7. terhességi hét
nekem felszívodott a babám. a teszt még egy ideig pozitív volt vetélés után, de 3-4nappal a vérzés kezdete után már halvány volt, viszont pár hét múlva még mindig halványan látszódott a 2. csík is.
most újra várandós vagyok :)
14 hkm
2. vagyok.
én 6 hetes múltam, mikor elkezdtem vérezni. semmi görcs, csak enyhe vérzés. de akkor már az uh-on nem láttak semmit.
ismerek olyat, aki iszonyúan vérzett és megmaradt a babája! tehát nem biztos, hogy elvetéltél!
én mondjuk azonnal mentem a kórházba, nem vártam 1 percet se!!! szerintem menj be a kórházba, ott mindig fogadnak, főleg ha egy kismama vérzik! rögtön uh-ra küldtek és egy doki is megvizsgált.
nekem ilyenkor csak 4 mm-es felritkulást láttak. azt mondták, biztos korai még a terhesség, de tudtam, hogy nem az, hiszen ilyenkor már szívhangnak kéne lennie.
nekem akkor azt mondta a doki,hogy szedjek magne b6-ot és szigorú ágynyugalom.
bár én tudtam, hogy elment a baba, azért betartottam.
a mellfeszülés nekem is elmúlt, sőt a doki is erre kérdezett rá rögtön, mikor mentem hozzá.
azért drukkolok, hogy nálad minden rendben legyen!!!!
én 4 hónapra rá újra teherbe estem, s most már 14 hetes vagyok! fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!