Ettől elmehet a magzat?
Sajnos bedöglött a mosógép, így kézzel kell mosnom. Persze apa besegít, de mindet nem hagyhatom rá. Szóval elég nagyot kell hajolnom(a kádba mosok most) és eléggé kifáradok. Kb 2 hétig még kénytelen vagyok így mosni.
Ugye nem lehet ebből baj?
14 hetes vagyok.
Kiskádatok nincs, amit feltehetnél a mosógépre vagy két deszkára a nagykádon keresztbe fektetve, vagy a konyhaasztalra, vagy egy hokedlire, hogy ne kelljen mélyre hajolnod? Szerintem így csináld:).
Ha jól érzed magad, nincs egyéb tüneted, ami miatt aggódni kell, akkor szerintem nem lehet baj:).
34 hetes terhes vagyok, tegnap egész nap gazoltam, hajolgattam az udvaron, gereblyéztem, hajolgatva szedtem össze a leveleket, virágföldet cipeltem.
Aztán este 4 pár fehér cipőt sikáltam ki, ami kb másfél órámba telt, a kádba belehajolva, majd' leszakadt a derekam, de muszáj megcsinálni, más nem csinálja meg helyettem :)
szóval ne aggódd túl az egészet, minden rendben lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!