18 hetes vetélés után a szövettani eredményen szerepel a magzat neme?
Figyelt kérdés
2012. nov. 17. 16:27
1/7 anonim válasza:
remélem nem Veled történt ez a szörnyűség! egyébként sztem nem írják rá..nem okoznak nagyobb fájdalmat ezzel az anyukának.
2/7 anonim válasza:
szerintem sem, kiderült mi volt a baj? de ugye nem veled történt?
3/7 anonim válasza:
szerintem se írják rá...remélem nem veled történt,ha igen akkor részvétem...:'(
4/7 anonim válasza:
Szia!!Először is nagyon sajnálom,ami történt.A kérdésedre a válasz:igen,feltüntetik a szövettani eredményen a magzat nemét.Tudom,mert szülésznőként dolgoztam,illetve barátnőm a 17.héten vesztette el a magzatát,és a szövettani eredményen rajta volt a baba neme is.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Sajnos velem történt meg hogy a 18.héten elfolyt a magzatvíz és ki is csúszott a magzat...Hát nem kívánom senkinek :( de még nem érkezett meg a szövettan eredménye.
2012. nov. 17. 21:28
6/7 anonim válasza:
Szia!
Én 20+3 hetes voltam,mikor elvetéltem, és ráírták a babám nemét. Szerintem a tiedre is ráfogják.
Kitartás!!!!! Tudom, mit érzel!!!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod, és Neked kiderült mi volt a vetélés oka??
2012. nov. 28. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!