Mennyi ideig maradhat a magzat szívműködés nélkül, úgy hogy nem indul be a vetélés?
Arra gondolok, hogy már volt szívhang 7-8 hetesen, de utána leáll, és missed ab-ra van szükség. Hány hétig lehet a kismamában a szívműködés nélküli kisbaba? Mikor indul be a vetélés magától?
Köszönöm a válaszokat.
pontosan nem tudom a választ, de egy ismerősömnek csak az uh-n vették észre hogy már nem él a magzat, a kismama semmit nem vett észre belőle, vagyis nem vetélt el, de azt nem tudom hogy meddig lehetett volna így
viszont van olyan is hogy megkövesedett magzat vagy vmi ilyesmi a neve, TV-ben láttam, nagyon ritka, de van, egy indiai nő meglépett szülés előtt a kórházból, majd meghalt benne a baba, és 50 évvel! később szedték ki belőle, meg volt kövesedve, a szervezet kalciumot termel ilyenkor, az egy kemény burokként körül veszi a magzatot, és így nem jut káros anyag az anya testébe
Köszönöm a válaszokat!
10 hetes vagyok, kb egy hete nincs semmi tünetem, előtte pedig 3 hétig folyamatos émelygés. Fura, hogy ilyen hirtelen múltak el a tünetek.
Szeretnék eljutni a napokban orvoshoz, hogy nézzen rám, bízom benne, hogy minden rendben van.
Minden rendben a babámmal, megjártam az orvost!!
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!