Azok, akik megpróbáltak valamit tenni a 12. hétig a magzat ellen, hogy ne szülessen meg, de a baba mégis megmaradt, azoknak egészséges babája született?
Úgy értem, hogy megvolt mindene, jól működött minden szerve, tehát úgy mindenestül egészséges volt?
(Erről beszélgettünk ma, és kíváncsi vagyok, van-e valakinek valamilyen tapasztalata...)
És, akik teát ittak, forró fürdőt vettek, és megszülték a babát, azoknak egészséges lett a babájuk?
Első:
Állítólag engem nagyon várt anyukám, mégsem valami rózsás a kapcsolatunk. Testileg én is egészséges vagyok. Köszönöm a választ.
anyám direkt emelgetett, hogy "elmenjek"
meg amig otthon laktam (18 eves koromig) hallgattam, hogy sajnalja, hogy nem fojtott meg a gyerekagyban
egyebkent 36.hetre szulettem (valszeg az emelgetesek miatt), laza volt az izomzatom, csak nagyon keson kezdtem el jarni
eleg beteges vagyok, nem tudom azert e, meg nagyon erzekeny lelkileg, valszeg tulsagosaan is
Jesszus!
Köszönöm a válaszokat!
Ismerősöm is ilyen baba volt. Az anyja a terhességgel egyidőben bekattant. Öngyilkossági kísérletek, éhezések, emelgetések meg még ki tudja, hogy mit csinált, hogy elmenjen a gyerek. Majdnem időre született, szerencsére semmi baja nem volt. Felnőttként a terhessége alatt egy kicsit ő is bekattant (addigra már meghalt az anyukája, az egyik öngyilkossági kísérlete sikerült), de úgy tűnik kilábalt belőle.
Normális szülő-gyermek kapcsolat a családjában egyáltalán nincs, ő sem igazán tudja kialakítani a gyermekével...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!