Ilyen helyzetben lehet egészséges a magzat?
Ha vettél be esemény utánit, akkor nem vagy terhes! Talán tévedek, de hát ezért van, hogy kizárja a terhességet.
És ha már leírtad itt a sztorit, engedd meg, hogy (23 éves édesanyaként) annyit megjegyezzek, hogy lehetne több eszed/eszetek felnőtt fejjel, mint hogy emberéletekkel játszadoztok! Főleg úgy, hogy már egy babát elvetettél!
Amúgy ha mégis terhes vagy, mindenképp konzultálj dokival, mielőtt nagyon beleélnéd magad,mert talán nem is engedik így megtartani...
Bocsáss meg, hogy ilyen nyers vagyok, nem okoskodni akarok, csak elkeserít, ha ilyesmit olvasok.:(
az esemény utáninak eleve kb 80% a biztonsága és minél több idő telik el, annál jobban romlik ez a százalék. Kicsit sem megbízható. cserébe viszont jó drága.
Hát szívás, de nem lehet tudni, akár ezektől függetlenül is lehet beteg a magzat és így is lehet egészséges.
Én egyébként nem hiszem, hiszen ha ennyit már nem élne túl a magzat, akkor szerintem gyakorlatilag nem születnének egészséges babák. Szerintem minimális lehet azon nők száma, akik fogantatástól kezdve 100%-ig vigyáznak magukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!