Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Beteg magzat akimár nagy...

Beteg magzat akimár nagy tényleg élve hagyják megszületni?

Figyelt kérdés
Na szóval most olvastam az egyik válaszban, hogy a csajnak 25 hétre kellett megszülni a babát és élve született de nem látták el, így meghalt szegény. Miért nem altatják el még a méhben?
2013. márc. 29. 19:32
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
Milyen másik kérdést?
2013. márc. 31. 11:52
 42/62 anonim ***** válasza:
91%

Ami létre hozta ezt a kérdést. Tudom kicsit off, csak innen páran látták, és érdekelt volna mi lett a vége. Láttam, hogy már vitába met át, meghitetlenkedésbe az egész... Hogy talán nemis igaz a kérdés, mert a kérdező nem tudta h működik a dlog, de 5- ös választ adó után egyből pont azt találta meg és ilyenek...

Én nemtudom mit higgyek, de azért érdekelt volna a dolog....

2013. márc. 31. 11:54
 43/62 A kérdező kommentje:
Kedves 40-es én nem írtam ilyet:)
2013. márc. 31. 12:21
 44/62 anonim ***** válasza:
Nem te írtad, hanem a 33-as!
2013. márc. 31. 12:35
 45/62 anonim ***** válasza:
100%
Törölték?? Nagyon helyes. Talán azért mert csak a nyugalom megzavarására és pánikkeltésre volt alkalmas mivel a kedves kérdező egyből törölte azokat a válaszokat amik próbáltak volna rávilágítani a másik oldalra (mint ahogy itt is leírták szerencsére sokan mások hogy hogy is megy ez és mennyire manipulatív volt az 5ös hozzászóló írása).Az 5 ös válaszoló leírása CSAK a kérdező speciális helyzetére vált érvényessé (sajnos) de úgy jött le hogy MINDEN helyzetre az az igazság...és ez rendkívül megtévesztő és félrevezető.
2013. márc. 31. 12:39
 46/62 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem talán még arra sem teljesen.

Az utolsó, amit láttam, hogy melyik kórházban melyik doi csinálná így. Arra válaszolt még?

2013. márc. 31. 13:15
 47/62 anonim ***** válasza:
100%
Én már nem láttam, mert kitettem a kérdéseim közül mivel látszott hogy már csak azt "hallja" meg aki egyetért vele és nem akartam tovább olvasgatni a bődületes butaságokat és azt hogy hogyan magyarázza meg a fél-vagy inkább negyed igazságot. És nem azért mert nem sajnáltam szegényt, meg a helyzetét, de felelősséggel tartozik az ember azért is amit így névtelenül írogat ki, mert gondolni kell másokra is akik olvassák. Na de nem akarom szétoffolni ezt a témát mert ez is törölve lesz.:)
2013. márc. 31. 13:23
 48/62 anonim ***** válasza:
100%
Ó, én sem. Csak érdekelt volna. Nem tehetek róla, kíváncsi természet vagyok, és mivel eü-sként sem hallottam még ilyenről (egy "apró" mozzanatról igen, de a többi részéről nem) külön felkeltette a figyelmemet.
2013. márc. 31. 14:17
 49/62 anonim ***** válasza:

Néztem ezt is, azt is. Érdekes, hogy amit itt a 30. válaszoló írt, ott is kiírta, mégis ott "40%-bsn volt hasznos" Ami azért fura.

Igen, ilyen esetben egyébként "hagyják meghalni". A méhben nem lenne egyszerű sajnos elaltatni. (Pedig ebből a szempontból tény, hogy humánusabbnak tűnne)

2013. márc. 31. 14:30
 50/62 anonim ***** válasza:
Hát persze hogy le lett pontozva, mert ott azt próbálták mindenáron elhitetni hogy ilyen "borzalmakat csinálnak a szemét orvosok puszta élvezetből" fene a kegyetlen fajtájukat...Mindegy, részemről lezárva...jobb is hogy törlődött.
2013. márc. 31. 14:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!