Pest megyei Kismamik hogy vagytok? Ki hol jár? Eleje, vége közepe? Szeretitek a terhességet? Dolgoztok, vagy otthon vagytok? Ki hol fog szülni?
Szia!:)Ma egy kicsit feszül a hasam,nem tudom mitől,lehet nől:)
23 hetes vagyok:)Július 27.-ére vagyok kiirva:)
Imádom a terhességet főleg mikor mozog:)
itthon vagyok veszélyeztett terhesként:S
Bajcsyba fogok szülni:)
Szia!:)
Második babánkat várjuk!33 hetes vagyok,május 18-ra vagyok kiírva!Itthon vagyok a nagyobbal,aki most tölti majd a 3-at!:)
Hát én nem szeretek terhes lenne,szeretnék már túl lenni rajta,elég sok problémám volt,így jobb volna már látni Őt!:)
A Bajcsyban fogok én is szülni!:)
3-as vagyok, én sem tudom,de ha minden igaz 9-én kiderül :)
az alkohol én sokszor megkívánom, de csak amíg elém nem rakják, mert amit megérzem a szagát már nem kell :)
Szia! Én 28 hetes vagyok júniusba szülök a János Kórházba :) Nem nagyon szeretek terhes lenni, jobb lenne ha már kint lenne és puszilgathatnám, de lassan eljön annak is az ideje :) Én mióta tudom hogy jön a kis csoda nem dolgozom, itthon vagyok. Ja és kisfiú :)
Mindenkinek boldog babavárást :)
3asvagyok, megint :)
Én is sztk-ba járok, de nekem a fiamnál is meg akarta mondani a doki, csak takarta magát. Most majd kíváncsi leszek, mert a doki hajlana rá, de a babától függ :)
Hova valósi vagy megkérdezhetem? Akár priviben válaszolhatsz!
Szia! Én ma töltöm a 37. hetet, és ma van az utolsó munkanapom...
Eddig imádtam a terhességet, tökéletes volt, ha szabad ilyet mondani, de a napokban kezd kényelmetlen lenni. Keményedések, jósló fájások, no meg a kisfiam "tombolásai" amikor belendül... Viszonylag kicsi a pocakom, ezért elég szűkös lehet neki odabenn...
De ezt leszámítva jól vagyok.
Ja, és a SOTE II-n fogok szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!