Pest megyei Kismamik hogy vagytok? Ki hol jár? Eleje, vége közepe? Szeretitek a terhességet? Dolgoztok, vagy otthon vagytok? Ki hol fog szülni?
Figyelt kérdés
Bocsi a sok kérdésért, de gondoltam megismernék pár kismamit :D Lehet esetleg távoli is, közeli is, én a Szt. Imrében fogok szülni hamarosan. Egyenlőre ápr 10, de majd kiderül :)2013. márc. 29. 13:54
11/12 anonim válasza:
Szia!Második babát várjuk,kislány,kisfiú mellé,aki 2 és fél éves.36+2 hetes vagyok,kisfiamat 36+0ra szültem meg,elfolyt a magzatvíz,de nem volt semmi gond,annyi,hogy kicsi volt 2180g.Péterfyben született,most os ott fogok szülni
12/12 anonim válasza:
Sziasztok en 18hetes +2napos vagyok augusztus 24re vagyok ki irva. !kulfoldom elunk de most koltozunk haza mivel vallalkozokent nem kapok semmi penzt plusz 14hetet lehetek itthon a babammal szules utan igy ugy dontottunk teljesen mindegy hol vagyunk de legalabb tobb idot tolthetek a picivel ha mar gyest nem kapok:-)ujpesten lakcimunk van..kerdes:melyik korhazat ajanljatok vagy melyik dokit ?nem feltetlenul fontos szerintem hogy fogadott dokim legyen mivel ugyis huszhetes korig vallalnak el a dokik es en kiesem abbol az idobol mire haza jutunk...boldog babavarast.ja es nekunk is eddig elfordult vagy csucsult:-)penteken talan megmutatja magat:-):-):-)kellemes unnepeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!