Beteg magzat akimár nagy tényleg élve hagyják megszületni?
De honnan veszitek hogy tényleg eü dolgozó az 5 ös??? Mert odaírta? Ugyanmár...
A másik dolog amit nem szabad elfelejteni amikor sajnálkozunk ezen hogy milyen borzalmas hogy megszülesztik szegény anyukát és még él a baba holott más 24 hetes magzatokat meg életben tartanak- hogy ezeket a műtéteket nem viccből végzik nem egészséges babák elvételéről, megöléséről van szó. Hanem sajnos nagyon súlyos, komoly, élettel összeegyeztethetetlen betegségekről, fejlődési rendellenességekről. Barátnőm kisfiának nem volt agykoponyája pl. Semmi de semmi esélye nem lett volna, élt volna pár percet kb. annyi különbséggel hogy 40.hétig kellett volna hordania őt szegény barátnőmnek!!
A másik anyukának akit pedig ő ismert meg ott a kórházban 2 oldali veseagenesiaája volt a babájának szintén nulla esélye van / lett volna az életre, mert nulla vesével nem lehet élni.:(
Tehát sajnos ezek nagyon durva dolgok és rosszul hangzik de talán még így a legjobb az adott helyzetben mindenkinek, mert elgyászolták 24 hét után a babát és utána tudtak vállalni másikat.
Szülésznő vagyok, én sem hallottam ilyen terhesség megszakításról, most olvasom először.
Az oldal pedig tipikusan abortuszellenes propaganda honlap. (Vannak képek is, azok sem nálunk készült reális képek, ugyanis legtöbb esetben jóval idősebb, mint 12 hetes magzatok vannak rajtuk, nálunk pedig ugye csak addig lehet alapesetben. Egy beteg babát pedig nem szülnék meg semmiképp, hiába pártolom az életet, ezért választottam ezt a szakmát. A gyereknek is rossz szenvedni, a szülőknek is rossz érzés)
Egyébként ilyenkor mivel bete babáról van szó, nem "szimplán" koraszülöttről, nem tudják életben tartani (maximum nagyon rövid ideig)
Urrrrr isten!!! Ne én ezt nem hiszem el!!! Azt már hallottam hogy az abortusz hogy zajlik le de a többi!!!! Az döbbenet!!!Én úgy tudom hogy az ilyen korú magzatokat már meg kell szülni rendesen nem? Mert ad a doki valami szülesztő ínjekciót és annak hatására megindul a szülés!!
Máskülönben nagyon ellene vagyok az abortusznak és szerintem gyilkosság!! De ha tényleg életképtelen gyermeket hordanék a szívem alatt nem lenne más választásom!!!
A másik meg az hogy 24 hetes magzat már életképes a születés után ha egészségesen született meg!!!Nem pedig teljesen életképtelen!! Ez butaság!!! 17hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!