Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Beteg magzat akimár nagy...

Beteg magzat akimár nagy tényleg élve hagyják megszületni?

Figyelt kérdés
Na szóval most olvastam az egyik válaszban, hogy a csajnak 25 hétre kellett megszülni a babát és élve született de nem látták el, így meghalt szegény. Miért nem altatják el még a méhben?
2013. márc. 29. 19:32
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Ne haragudj, hogy ezt írom, de sok különbség nincs. Gyilkolás gyilkolás. Ha pici, ha nagy:(
2013. márc. 29. 19:53
 12/62 szsuzs ***** válasza:
édes Istenem, hát ez nagyon brutál volt!!!!! tiszta libabőr vagyok, de nem értem, komolyan ez a megoldás???? nem tudom elhinni hogy tényleg ilyen embertelen módon képes vki abortuszt végrehajtani!!! Hát milyen ember az ilyen? Hogy tud utána aludni? Pedig nem vagyok alapvetően abortuszellenes, bár én sose csináltatnám:( komolyan, még egy kutyát is emberségesebben altatnak el::::(((
2013. márc. 29. 20:05
 13/62 anonim ***** válasza:
100%

De honnan veszitek hogy tényleg eü dolgozó az 5 ös??? Mert odaírta? Ugyanmár...

A másik dolog amit nem szabad elfelejteni amikor sajnálkozunk ezen hogy milyen borzalmas hogy megszülesztik szegény anyukát és még él a baba holott más 24 hetes magzatokat meg életben tartanak- hogy ezeket a műtéteket nem viccből végzik nem egészséges babák elvételéről, megöléséről van szó. Hanem sajnos nagyon súlyos, komoly, élettel összeegyeztethetetlen betegségekről, fejlődési rendellenességekről. Barátnőm kisfiának nem volt agykoponyája pl. Semmi de semmi esélye nem lett volna, élt volna pár percet kb. annyi különbséggel hogy 40.hétig kellett volna hordania őt szegény barátnőmnek!!

A másik anyukának akit pedig ő ismert meg ott a kórházban 2 oldali veseagenesiaája volt a babájának szintén nulla esélye van / lett volna az életre, mert nulla vesével nem lehet élni.:(

Tehát sajnos ezek nagyon durva dolgok és rosszul hangzik de talán még így a legjobb az adott helyzetben mindenkinek, mert elgyászolták 24 hét után a babát és utána tudtak vállalni másikat.

2013. márc. 29. 20:21
 14/62 anonim ***** válasza:
19%
húúúúú hát nem kellett volna elolvasnom az egyszer biztos,pedig az elején ott a figyelmeztetés.az ollós és darabolós részt nem bírom kiverni a fejemből.soha nem volt abortuszom,pont ellenkezőleg.6 évig küszködtem mire teherbe tudtam esni.de ezek után ha azt mondaná az orvos ne adj isten hogy beteg a baba és meg kell szakítani a terhességet én nem is tudom mit csinálnék.biztos hogy nagyon győzködnie kellene az orvosnak hogy belemenjek egy ilyen mészárszékes dologba.így már én is értem miért mondják az abortuszra azt hogy emberölés :(((((((
2013. márc. 29. 20:21
 15/62 A kérdező kommentje:
Nem hiába nem linkeltem be először.
2013. márc. 29. 20:25
 16/62 anonim ***** válasza:
97%

Szülésznő vagyok, én sem hallottam ilyen terhesség megszakításról, most olvasom először.

Az oldal pedig tipikusan abortuszellenes propaganda honlap. (Vannak képek is, azok sem nálunk készült reális képek, ugyanis legtöbb esetben jóval idősebb, mint 12 hetes magzatok vannak rajtuk, nálunk pedig ugye csak addig lehet alapesetben. Egy beteg babát pedig nem szülnék meg semmiképp, hiába pártolom az életet, ezért választottam ezt a szakmát. A gyereknek is rossz szenvedni, a szülőknek is rossz érzés)

Egyébként ilyenkor mivel bete babáról van szó, nem "szimplán" koraszülöttről, nem tudják életben tartani (maximum nagyon rövid ideig)

2013. márc. 29. 20:26
 17/62 szsuzs ***** válasza:
91%
persze, nem is arról van szó, hogy az élettel összeegyeztethetetlen babákat életben kell tartani, hanem arról, hogy kizárt, hogy csak ilyen brutál módon lehet megoldani ezt a helyzetet....nem hiszem...
2013. márc. 29. 20:30
 18/62 anonim ***** válasza:
100%
Hát mert nem is így van-....nem kell mindent elhinni amit ide leírnak...
2013. márc. 29. 20:35
 19/62 anonim ***** válasza:
46%
Egy magzat a 24 héttől számít életképesnek. Egy orvosnak pedig kötelezetsége ellátni a magzatot ha az még él, akárhány hétre is született.
2013. márc. 29. 20:59
 20/62 anonim ***** válasza:

Urrrrr isten!!! Ne én ezt nem hiszem el!!! Azt már hallottam hogy az abortusz hogy zajlik le de a többi!!!! Az döbbenet!!!Én úgy tudom hogy az ilyen korú magzatokat már meg kell szülni rendesen nem? Mert ad a doki valami szülesztő ínjekciót és annak hatására megindul a szülés!!

Máskülönben nagyon ellene vagyok az abortusznak és szerintem gyilkosság!! De ha tényleg életképtelen gyermeket hordanék a szívem alatt nem lenne más választásom!!!

A másik meg az hogy 24 hetes magzat már életképes a születés után ha egészségesen született meg!!!Nem pedig teljesen életképtelen!! Ez butaság!!! 17hkm

2013. márc. 29. 21:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!