Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Régebben olvastam egy írást...

Régebben olvastam egy írást "egy meg nem született baba levele a szüleihez". Be tudná nekem linkelni valaki?

Figyelt kérdés
Babát várok és a férjem abortuszra akar küldeni. Régebben olvastam valahol egy szívhezszóló írást amit egy meg nem született gyermek írt a szüleihez, olyan megható volt, szeretném megmutatni a férjemnek, hátha meggondolja magát:(

2013. márc. 27. 08:35
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
59%
A fogamzásgátló és a spirál nem a szexuális életet, hanem akár a nő egészségét is tönkreteheti. A barátnőm például nem szedhet, mert nagyon megemelkedik tőle a fehérvérsejtszáma, de látom nem igazán érted mi a különbség, mert neked kényelmetlen és pocsék a szex a gumi miatt, amit szerintem pedig bebeszélsz magadnak.
2013. márc. 29. 10:51
 32/35 anonim ***** válasza:
48%

BNézd #31, felesleges személyeskedned, a férfiak kb 40%-a utasítja el a gumióvszert, nem per "én". Namost te nyugodtan veheted úgy, hogy "csak bebeszélik maguknak" ahogy persze a férfiak közt is vannak, akik szerint egyes fogamzásgátlót szedő, vagy spirált alkalmazó nők a a hasi diszkomforttól a libidócsökkenésig az összes laborlelettel nem bizonyítható dolgot "csak bebeszélik" - felelősség-átnyomásért egyik nem sem megy a szomszédba...

A valóság meg az, hogy a panaszok egyik része fizikális, a másik meg pszichés eredetú - újfent mindkét nemnél persze - de ettől még panaszok és problémák. Az meg nem egy merész gondolattársítás, hogy a pocsék, negatív előjelű szex hosszabb távon nem egészséges, főleg a lelki egészség szempontjából. És persze a kapcsolat is simán rámehet...

2013. márc. 29. 11:28
 33/35 anonim válasza:
Sajnos nem ismerem a levelet, amit keresel. Viszont épp tegnap hallottam a rádióban egy történetet/tanmesét, és a kérdést olvasva beugrott, úgyhogy megkerestem, íme: [link]
2013. ápr. 1. 03:51
 34/35 A kérdező kommentje:

Aki még erre jár elmondom a történet végét:

Férjem az első sokkhatás után lecsillapodott, sokat beszélgettünk és a végén belement, hogy megtartsuk. A sors azonban megoldotta helyettünk a kérdést, a baba elment, korai vetélés...

Szomorú vagyok (a végén már a férjem is beleélte magát..) de ennek így kellett történnie, ennek a kis életnek nem itt és nem most kellett megszületnie.

Köszönöm mindenkinek a választ

sziasztok

2013. ápr. 2. 22:27
 35/35 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom! :-(
2013. ápr. 3. 08:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!