Régebben olvastam egy írást "egy meg nem született baba levele a szüleihez". Be tudná nekem linkelni valaki?
BNézd #31, felesleges személyeskedned, a férfiak kb 40%-a utasítja el a gumióvszert, nem per "én". Namost te nyugodtan veheted úgy, hogy "csak bebeszélik maguknak" ahogy persze a férfiak közt is vannak, akik szerint egyes fogamzásgátlót szedő, vagy spirált alkalmazó nők a a hasi diszkomforttól a libidócsökkenésig az összes laborlelettel nem bizonyítható dolgot "csak bebeszélik" - felelősség-átnyomásért egyik nem sem megy a szomszédba...
A valóság meg az, hogy a panaszok egyik része fizikális, a másik meg pszichés eredetú - újfent mindkét nemnél persze - de ettől még panaszok és problémák. Az meg nem egy merész gondolattársítás, hogy a pocsék, negatív előjelű szex hosszabb távon nem egészséges, főleg a lelki egészség szempontjából. És persze a kapcsolat is simán rámehet...
Aki még erre jár elmondom a történet végét:
Férjem az első sokkhatás után lecsillapodott, sokat beszélgettünk és a végén belement, hogy megtartsuk. A sors azonban megoldotta helyettünk a kérdést, a baba elment, korai vetélés...
Szomorú vagyok (a végén már a férjem is beleélte magát..) de ennek így kellett történnie, ennek a kis életnek nem itt és nem most kellett megszületnie.
Köszönöm mindenkinek a választ
sziasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!