A baba szülés előtt mennyi idővel ékelődik be a medencébe?
Nekem már a 30. héttől fejvégű fekvésben van,és azon gondolkodom már napok óta,hogy mikor fog vajon beékelődni a kis buksija?!Lehet,hogy már a napokban be fog,vagy ez általában csak szülés előtt pár nappal történik meg?Vagy csak pár órával?
Első babás vagyok,és még nem tudom,hogyan megy ez.
34 hkm
elsővel már a 36. héten be volt ékelődve.41 hetesen született meg.
most 39 hetes vagyok.még mindig a combcsontomon érzem a buksiját,pedig már nagyon régóta koponya végű fekvésben van.remélem azért lassan odébb teszi a fejét,és megindul kifelé :)
Kedves 3-as,ugye nem olvastad el figyelmesen a kérdésemet??
Nekem már a 30. héten befordult,szóval azzal nincs baj,engem az érdekel,hogy mikor ékelődik be a buksija??Mert attól,hogy már fejvégű,még nincs beékelődve,csak lebeg a vízben fejjel lefelé,és engem az érdekelne,hogy mikor ,,kell,, beékelődnie..szülés előtt már hetekkel beékelődhet,vagy csak közvetlenül szülés előtt fog??
Ez kiszámíthatatlan. Van, akinek már 1-2 héttel a szülés előtt, van, akinek pedig csak a vajúdás közben!
Többször szült kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!