Kondizom és Creatin phx-et szedem napi 8at. A párommal gyereket szeretnénk és lombik programmal, okozhat ez valami gondot ha én ezt szedem? és fehérje turmixot is iszom napi egyet
Én is kondiztam, de stimuláció alatt leálltam, mert ösztönösen éreztem, hogy nem esik jól ez a fajta fizikai megterhelés.
A mozgást nem is kell abbahagyni. Én is inkább a nyugisabb gerinctornára jártam helyette, végig az 39. hétig. Nagyon jól esett. (Persze közben konzultálsz végig a dokiddal, hogy mit csinálhatsz, mit nem.)
A fehérjét viszont (Whey Protein) nem hagytam abba, napi kb. 20 g-ot ittam 0,5L vízzel összeturmixolva. Ha jól emlékszem, akkor a beültetés után is ittam még, és utána már csak ritkábban. (Dokival ezt is beszéld meg.)
Minden rendben ment, és már babázom!:)
Sok sikert!
köszi mindenkinek
de Én Fiú vagyok :)
Ötöske vagyok.
Jót röhögtem, mert ezt sem én, sem az előttem válaszolók nem gondolták volna, hogy nem csaj vagy! :D
Sok sikert Nektek!!!
igen :)
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!