Lombik babám lesz, és ezért veszélyeztetett terhesnek számítok majd?
Attól mert lombik, még nem következik, hogy veszélyeztetett terhesnek számítanál!
De gyakorlatban pedig (sajnos) így kezelik a lombikos kismamákat pedig alaptalan, nekem elhiheted!
Mikor megkérdeztem, hogy miért, azt mondta a doki, hogy "a folyamat jellegéből adódóan" írja a papírra, hogy veszélyeztetett; és már így háziorvosi papírokra és a kórház zárójelentésére is egyeneságból került rá a szöveg.
Erre azért kell figyelni, mert 9-es OEP kódot ír egyből a betegpapírodra a körzeti, és az kapásból táppénzt jelent, nem pedig betegszabit! (Magasabb bruttónál fontos.)
Ehhez képest nekem a legcsodálatosabb, teher- és problémamentes várandósságom volt, tele pozitív energiával. Folyamatosan jó kedvem volt.
Neked is kívánom, hogy csodálatos érzésként éld meg!
Sok sikert, és gratulálok!!!:)
4-es vagyok:
Szóval a 8-as kódot emiatt bukhatod, ami a betegszabira jogosít, egyből a 9-es kód kerül a papírra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!