37 évesen veszélyeztetett terhesnek számítok-e? Mik a veszély források?
Szia ! én is lassan 37 leszek elsö babámat várom. veszélyeztetett vagyok de nem a korom miatt hanem cukorbetegség és vérnymásgondok miatt. alapesetben szerintem a kor miatt nem leszel az max több vizsgálatra kell majd neked is menned pl.genetika. boldog babavárást
!!28 hetes km
Szia!
Az életkorod miatt biztosan nem leszel veszélyeztetett, de ha van valamilyen egészségügyi problémád (magas vérnyomás, cukorbetegség, korábbi vetélés, hormonproblémák stb.), akkor igen. A terhesség alatt is megeshetnek dolgok, ami végett veszélyeztetett lehetsz. A korod végett csak nagyobb odafigyelésre lesz szükség, mert nagyobb az esélye bizonyos genetikai betegségeknek ( a babádnál) pl. Down - szindróma, de ez amnoicentézissel kizárható.
Ha már kismama vagy, akkor boldog babavárást, ha még nem, akkor sok sikert és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!