Régebben olvastam egy írást "egy meg nem született baba levele a szüleihez". Be tudná nekem linkelni valaki?
Szia!
Ne menj el az abortuszra. Erőszakkal nem vontathat oda. Nyilván a férjed jobban megijedt, hogy mit fogtok kezdeni 3 kicsivel, neki kell eltartania titeket stb. Ezek természetes reakciók a részéről. Tarts ki most, állj ki a babátok mellett, és ha eddig is jó apja volt a gyerekeinek, meglátod. megfordul benne majd ez az egész, és talán még ő lesz majd a legboldogabb a picivel.
Én azt is elmondanám neki, hogy az abortusz után a párok 70%-a szétmegy, és hogy te is úgy érzed, hogy nem tudnád kiheverni az abortuszt, tehát 100%, hogy őt hibáztatnád miatta, innentől meg hol működik jól egy kapcsolat? Nyilván ő sem akarja a két gyerekét csak láthatáson látni és fizetni a gyerektartást... Ezt el tudod neki úgy mondani, hogy ne érzelmi zsarolás színezete legyen. Egyszerűen ez van: én nem tudnék többet ránézni sem arra a pasira, aki kinyíratta a gyerekünket.
Légy erős!
A házasságok/párkapcsolatok zöme minden a gyerekvállalással kapcsolatos egyoldalú döntésre hasonló arányban megy rá természetesen, ez nem az egyik fajta vagy a másik fajta egyoldalúság következménye, hanem magáé az egyoldalúságé. Pont, ahogy a nő érezheti azt, amit az előző válaszoló írt, hogy: "én nem tudnék többet ránézni sem arra a pasira, aki kinyíratta a gyerekünket", ellenkező esetben meg a férfi is érezheti úgy, hogy nem kívánja, nem tud szívesen ránézni se arra a nőre, aki számára egy embrió fontosabb volt a párkapcsolatuknál, házasságuknál, és akkor jön a "miért olyan a férjem, hogy..." kérdések, az elhidegülés, és a válás...
Egyébként ezért is igazságtalan a világ, azoknak a férfiaknak van a legnagyobb esélyük rá, hogy ilyen kiszolgáltatott, szabad akarat nélküli spermadonor- helyzetbe kerülnek, akit jó férjnek és jó apának tartanak a nők, a jóság tehát elnyeri méltó büntetését. Ha valakiről az a vélemény a hölgyek körében, hogy alkalmatlan apának és egyébként is egy brutális barom, na, azzal szemben nem nagyon adják elő a "majd, ha a karjában tartja, majd megenyhül"-t... elég siralmas konzekvencia ez nekünk, férfiaknak...
Egyébként kedves előző válaszadó kihagyta a pakliból azt a nagyon is létező, reális lehetőséget, amikor a nem kívánt jövevény kapcsán a már meglévő gyerekkel/gyerekekkel is megromlik a kapcsolat...
Nézd #26, azért ehhez a "meglehetősen ritkán látom"-hoz tetdd hozzá azt is, hogy a védekezésben is jó nagy előnyben van a nő, egyszerűen azzal, hogy még ilyenkor is többféle különböző védekezési lehetőség között választhat, amíg nekünk férfiaknak meg marad az a nyomorult egy szem gumi, amiről azért elég sokunknak az a véleménye, hogy a "gumival" kontra a "sehogy" közül még mindig az utóbbi a vonzóbb, az ember nem azért szexel, hogy szenvedjen. És tudod, akkor íródik ki a nő részéről a kérdés, hogy "már hat hónapja szültem, visszanyertem az alakom is, a férjem mégse kíván", és rá a férfi-nemre sértett nők válasza, hogy "válj el!"... és a férfinak magyarán marad az a lehetősége a hölgyek szerint, hogy hiába az a véleménye az óvszeres szexről, hogy a sajtreszelővel rejszolás kategóriája, azért időnként beáldozza magát, hogy a végén kielégülés helyett csak csalódottabb és feszültebb legyen - majd keressen valakit, akinél visszanyerheti a lelki egyensúlyát... na és akkor jön a "itt vagyok anyukaként egy 6 hónapos gyerekkel, a férjem szeretőt tart... válj el!"
Tudod, pont az ilyenekből jön az, hogy az elmúlt évtizedekben válási csúcs lett a gyerekszülést követő első 2-3 év...
"A gumival semmilyen a szex?" - én ilyent nem mondtam, a "semmilyen" az még egy pozitív eset lenne... azt mondom, hogy a férfiak egy része számára nem "semmilyen", hanem kifejezetten ROSSZ, POCSÉK, az "ezerszer inkább kiverem magamnak" kategória.
Más férfiak meg el vannak vele, függ ez sok mindentől, anatómiától, lelki adottságoktól, fiziológiától...
Ja, egyébként megint a számomra tök érthetetlen dolgok egyike, hogy a nők egy része miért gondolja azt, hogy a férfiaknál másként működik a gumióvszer, mint náluk a tabletta vagy a spirál, nevezetesen, hogy egyeseknek jó, másoknak meg rossz, egyesek gond nélkül használják, másoknak meg tönkreteszi a szexuális életét, ezzel a párkapcsolatát akár.
Hölgyek, tessen már végre elhinni, hogy férfi és nő között az eltérés egyetlen pici nyomoronc kromoszóma, egyébként hasonlóan működünk... mindketten utáljuk, ha más akarja korlátozni az önreprodukcióval kapcsolatos saját döntéseinket, egyikünk sem bírja, ha a másik olyan fogamzásgátlásra akar kényszeríteni ami nekünk magunknak rossz, stb... ezekben a világon semmi különbség nincs férfi meg nő között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!