Régebben olvastam egy írást "egy meg nem született baba levele a szüleihez". Be tudná nekem linkelni valaki?
Én ezt találtam, de nembírom végigolvasni :) remélem rá tudod beszélni a párodat hogy maradhasson :)
Ez az köszönöm! Elküldtem neki:(
Nem tudok most még írni sem, nem látok a könnyeimtől:'(
Nem vagyok vallásos, de ez nagyon megérintett...
"Itt fekszem kényelmesen,
lassan majd megnövök,
s ha mindenem rendesen kifejlődik
és erős leszek,
akkor majd édes Mama,
hozzád kimegyek.
De mi volt ez?
Mama!
Én félek.
Most megint újra!
Hát mit akarnak?
Mama, édes Mama!
Segíts kérlek, itt vagyok!
Most minden elcsendesedett...
talán nem bántanak többé...!
De most, most megint!
Mi ez? Miért bántanak ismét?
Hiszen olyan kicsi, védtelen vagyok.
Mama, nem látod?
Mama, nem hallod?
Mondd mire készülnek!
Hová meneküljek?
Talán, talán... szorosan idebújok ehhez
a burokhoz.
De ó jajj!
Most eltűnt, ami eddig védelmet nyújtott.
Egyedül vagyok.
Mama! Mama!
Én kicsi, gyenge, védtelen vagyok,
de élni, élni akarok!
Jajj a lábam!
Ó mit tettetek velem!
Mama! - hát Te nem akarod?
Nem szeretsz engem?
Most már érzi kicsi szívem,
nem akarod. Már csak egy pillanat,
s nem vagyok.
De kedves Mama!
Megbocsájtok!
S hazamegyek az angyalokkal
ahhoz a fehér ruhás bácsihoz,
akit Jézusnak hívnak,
s szeret engem nagyon."
Ugye te sem gondolod, hogy a férjed meghatja egy ilyen iromány.
" férjem abortuszra akar küldeni.". Jó, hogy nem azt mondja, hogy ugorj bele a kútba.
Ha meg akarod tartani, mindenképpen tartsd meg, a gyerek 100x fontosabb, mint akármilyen senkiházi férj.
Ez nagyon szép, mélyen meghatott... :((
Az első engem egyáltalán nem hatott meg, pedig bőgős vagyok. Egyszer régen hetedikes koromban olvastam a Te taníts engem c. hittankönyvemben egy ilyen anyaszólongató magzatmonológot. Na az ütős volt. ez egy hatásvadász, szarul megírt vacak, a férjed nem kajálja be.
Ne ostoba versikékkel akard meggyőzni, hanem kérdezd meg, miért nem akarja? Van már gyereketek? esetleg nem tud még egyet eltartani? Vagy már az elsőt sem akarta és már az is sok neki? Ez lenne az első baba? Talán még nem most akart apa lenni. Azért egy baba érkezésébe az apának is kell, hogy legyen beleszólása és gusztustalan dolog érzelmileg zsarolni.
Két gyermekünk van, egy 2 éves és egy 6 hónapos, mindkettőt terveztük és nagyon örült nekik, imádja őket, csodálatos apa.
Már ész érvekkel próbáltam meggyőzni, most érzelmekkel próbálom. Szeretném ha megértené, hogy bennem mint anyában mi zajlódik le...
Tudom hogy nem ez a kérdés, de ha van két ilyen kicsi gyermeketek, és ahogy a soraidból kiolvasom nem terveztetek többet(legalábbis a párod), akkor miért nem védekeztetek???
Nem bántani akarlak, csak tényleg nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!